Wysłany: 2007-11-27, 18:29
Polecający: wujek Google
w zeszłym roku nałogowo oglądałam lostów, ale już mi przeszło ;P a z tych polskich to tylko 'Świat według Kiepskich' i '13 Posterunek', ale chyba już nie lecą
_________________ "patrzymy na siebie, odwracamy wzrok, znowu patrzymy, to jest wszystko"
Ja natomiast jestem zagorzała fanką "Gotowych na wszystko" nieprzerwalnie od samego poczatku ogladam zdesperowane panie, teraz nawet specjalnie miedzy innymi dla tego serialu kupiłam "n" i pakiet VoD zeby móc ogladać 4 sezon serialu.
kiedyś oglądałam te durne seriale typu "m jak miłość" ale ponad rok w Anglii mnie oduczył a teraz załączam telewizor sporadycznie- przeważnie trafiam na ten serial albo na Wojewódzkiego czy Majewskiego
ostatnio polubilam strasznie serial Hela w opalach, taka mila ta hela hihi i ostatnio odkrylam na zigzapie super bajeczke, krociutka bo krociutka ale taka smieszna, Sówka, o 20.30 puszczaja
miałem troche wolnego i nie wiem jak to się stało, ale dałem się wciągnąć w telenowele kolumbijską "Wdowa w bieli" ,na szczęście już niedługo kończy mi się urlop
Dla mnie zawsze Rodzina Soprano będzie najlepszym serialem
Pozostałe dobre to:
Star Trek (TOS z 66 roku na Pulsie leci w Soboty i Niedziele)
PitBull (dobry ,polski serial który mozno mną wstrząsnął od pierwszego odcinka)
Świat Wg Bundych (za to że jest chyba jedynym sitcomem który oglądne od czasu do czasu)
Weronika Mars (Było coś takiego w ferie 2007 na TVN'ie ,dobry serial)
Futurama (jedyny serial który oglądam na kompie ,widziałem kiedys na TV4 pare odcinków ,oglądnełem cały 1-szy sezon)
"Dexter" wymiata i zawsze będzie wymiatał. Oprócz tego oczywiście Prison Brejki, Losty, Herosi, Jericho, Psych, X Files... A z polskich to Ranczo oglądam od niedawna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum