ja nie ogładam za bardzo seriali...
od czasu do czasu 'M jak miłość'...
no i ostatnio 'Dr House' - a ten akurat świetny, tylko nie zawsze mam czas go zobaczyć.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2008-01-25, 19:19
Polecający: wujek Google
Stronię od telewizji- chętnie wyrzuciłabym to okropne pudło (telewizor) za okno... (Ale czasem się przydaje do oglądania filmów z DVD ) Seriali nie lubię- jedyny, jaki oglądałam to Prison Break sezon I i II. Generalnie zwłaszcza polskie seriale to głupoty (moja babcia ogląda je nałogowo). A co do Mody na Sukces to... bez komentarza...
_________________ Żyj tak , żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem.
Ja oglądam raczej polskie seriale
Głownie to M jak miłość i Pierwsza miłość oraz powtórki Na wspólnej w soboty bo mama co innego ogląda:/ nie zawsze mi się uda wszystkie seriale obejrzeć hehe bo nie raz czasu braknie (wiiadomo nauka)
Nie raz jak trafi to jakiś Klan się znajdzie
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum