• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-09-21, 19:45   

Dickens napisał/a:
A co powiecie na Heroes
Niestety mieszkając w akademiku, nie miałem dużej styczności z tym serialem, ale sam pomysł wydaje sie ciekawy. Pare odcinków widziałem, całkiem fajne.

Tró

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-21, 21:28   

Dickens napisał/a:
A co powiecie na Heroes?
oglądałam tylko pierwsze odcinki, niestety. Piszę 'niestety', bo na tych paru odcinkach się skończyło - brak czasu, a potem jakoś ten serial wypadł mi z głowy - sam pomysł serialu jest dobry, bohaterowie przypominają mi X-menów tyle, że bez kostiumów ;]

'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska'
wszystko gra

bro  

Wysłany: 2008-09-21, 21:44   

Ja dzisiaj obejrzałem 2 odcinki True Blood - nowy serial HBO o wampirach, chociaż pierwszy odcinek średni, drugi mnie przekonał i mam zamiar oglądać dalej. Nic więcej nie napiszę, bo kto chce, poszuka sobie ;]

edita  

Wysłany: 2008-09-22, 13:13   

Dickens napisał/a:
A co powiecie na Heroes? Ja oglądałem 2 serie, teraz czekam na III sezon, nawet mi się podoba. Zdecydowanie bardziej wolę seriale amerykańskie niż polskie, te dobre swojskie na palcach jednej ręki możn policzyć i na pewno nie ma tu żadnego ze słowem miłość w tytule :P

Heroes'ów widziałam kilka odcinków i strasznie mi się podoba fabuła tego serialu, taki inny i właśnie bez tego słowa na m w tytule:P
Zgadzam się całkowicie że amerykańskie seriale są bynajmniej dla mnie, a jak widze to nie tylko dla mnie znacznie ciekawsze.. Tylko muszę w końcu w jakąś platformę zainwestować, bo w telewizji publicznej już nie ma zbytnio czego oglądać.. :(
Ja jeszcze lubię Sex w wielkim mieście, naprawdę bawi mnie ten serial :)

Dickens 

Wysłany: 2008-09-24, 18:10   

nie wiem czy nie będziesz żałować tej inwestycji w satelitę ;) ja odkąd mam N to ciągle znajduję coś ciekawego do oglądania... no i brak mi czasu na inne aktywności :)

edita  

Wysłany: 2008-09-24, 20:46   

No wlasnie o N-ce mysle:) Wiem, ze taki rodzaj rozrywki przez wielu uwazany jest za marnowanie czasu ale ja uwielbiam seriale, a jeszcze slyszalam ze Californication ma leciec.. Z tego co czytalam i widzialam jakies fragmenty to ciesze sie ze bedzie jesien i bede miala wymowke zeby siedziec przed tv:D

Fantasmagoria  

Wysłany: 2008-09-24, 21:00   

ja wlasnie czekam na 2 odc 5 serii House'a ;) czuje się trochę rozczarowana, bo scenarzyści owoli zaczynają 'urozmaicać' serial.. To ma już średnio wiele wspolnego z pierwszymi 2 seriami tego jakby nie bylo medycznego serialu ;) ale wciaz go uwielbiam ;) spoilerowac nie bede, ale no dziwne zaskoczenie. Taki sie smutny robi, nie chce by ze mnie serial amerykanski łzy wyciskał xD xD

jestem tez po obejrzeniu kilku najnowszych odc Prison Break'a i no jak ma zalepic nudna chwile to spoko loko, ale jak dla mnie na maksa przekombinowany, niedługo dostaną odrzutowe buty i beda latac ;)
Fiodor Dostojewski

edita  

Wysłany: 2008-09-24, 21:09   

Jestem tego samego zdania. Gdyby prisona skonczyli po 2 sezonie byloby jakos lepiej, teraz ciagle to napiecie i takie naciaganie fabuly troszke.. Nie mam nic przeciwko napieciu w serialach tego typu, ale czasem chyba potrzebna jest dawka takiego spokoju, zeby dopiero za chwile znowu czyms zaskoczyc, swoja droga dlatego wlasnie przerzucilam sie na lostow, bo tu jest przynajmniej jakas doza tajemnicy, takiej niewiedzy, ktora zaskakuje, a w prisonie mi tego brakuje...

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-24, 21:39   

edita napisał/a:
teraz ciagle to napiecie i takie naciaganie fabuly troszke
czy tylko ja mam wrażenie, że to taka nowoczesna 'moda na sukces'? :luka:

'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska'
wszystko gra

krzyk_ciszy 

Wysłany: 2008-09-25, 16:03   

Taa, a ja proszę Państwa to Móchy oglądam :cwaniak:
Lubie Czesia i się tego nie wstydzę ;)

koala-29 

Wysłany: 2008-09-26, 19:23   

Móchy... Stare dobre Mószki... Czesiunio kochany :)

edita  

Wysłany: 2008-09-29, 20:05   

Ja to jeszcze uwielbiam "sex w wielkim miescie" :) I swiat widziany z perspektywy 4 zupelnie roznych kobiet:) Swoja droga teraz chyba leci i na tvn-ie i na Comedy Central, dla tych co nie ogladali:P

Dickens 

Wysłany: 2008-09-29, 23:07   

a ja powróciłem do oglądania nałogowo LOSTów... za każdym razem zauważam coś nowego. fajnie że są takie opcje jak ten nScreen bo ja jednak mam opory przeciwko ściąganiu filmów i muzy z netu.

edita  

Wysłany: 2008-09-30, 22:59   

No to Ci sie chwali jakby nie patrzec, przyznam ze tez wciagnal mnie ten serial tylko zastanawialam sie ostatnio ile serii w koncu bedzie, bo doszly mnie glosy ze ma byc 6 :D
Mam nadzieje ze to nie plotki.. Zresztą na pewno n-ka zakupi, bo raczej dziwnie by bylo, gdyby nagle zrezygnowali:P

Dickens 

Wysłany: 2008-10-11, 19:34   

też mi się gdzieś obiło o uszy że ma być 6 ale nie mam pewności. no to teraz oby do stycznia jak będzie V seria na n. za następne pół roku może doczekamy na tvp :)

Odpowiedz do tematu