Dlatego ja nie narzekam ze zdecydowlaam sie na n-ke:P ale jestem strasznie ciekawa co czeka bohaterow w V sezonie
tak samo jak nie moge sie doczekac V sezonu "gotowych na wszystko"
Ja sie oduzaleznilam od skazanego, troche mnie denerwuje ze z gory wiadomo ze i tak temu dzieciakowi znowu wszystko sie uda, chociaz bylo milo na niego popatrzec Przezucilam sie na Lostow, bo jak dla mnie znacznie ciekawszy serial
ooo tak, co do LOSTów się zgodzę, swietny serial. drugiego takiego na razie nie widziałam. Gotowe na wszystko zupełnie inna bajka, ale w swoim gatunku nie do pobicia. super że można wszystko obejrzeć i u nas nie milion lat po projekcji na świecie tylko niemal na bieżaco.
Co racja to racja:) "Gotowe" tak samo jak Dexter, w swoim gatunku nie do pobicia- pieknie powiedziane:D
A swoja droga to Dextera mozna do czegos porownac? Znaczy do jakiegos serialu tego typu, bo chyba nie ma jakiegos w tejk kategorii, albo ja po prostu nie kojarze..
A "Weeds" czyli na polski trawka ktos oglada bo serial tez jest ciekawy, a ta mamuska niezla jak na dilerke , znowu puscili w tv, tylko szkoda ze od poczatku..
Ja się wkręciłam w seriale HBO, Pod jednym dachem i Obcy w Ameryce. Kiedy jeszcze leciał detektyw Monk też było fajnie. Ale Wystarczą mi te dwa póki co
Detektyw Monk leci tylko ze na tvn7 A ktos poza mna oglada South park?
Tak średnio. Już bardziej wolę Family Guy. Chociaż nie wiem gdzie on w TV leci. Poza tym też np. ciężko mi się przekonać do Władców Much, jakoś ten klimat mnie nie bawi.
Mnie telewizja nie specjalnie kręci, oglądam tylko pierwszą miłość bo w tedy moja mama siedzi na necie i nie mam co robić. Kiedyś był jeszcze skazany na śmierć ale teraz nawet nie wiem o co biega bo mnie nie było co tydzień w niedziele o tej porze i teraz już nie oglądam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum