Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-20, 11:03
Cytat:
Decyzja ta jest o tyle zrozumiała, że "Shrek Trzeci" odniósł duży sukces finansowy.
Nie zrobiliby Shreka 5 to byłoby coś innego w tym stylu, a czemu mają rezygnować z już znanych i lubianych postaci? Może wystarczy trochę świeżej krwi wśród twórców, aby Shrek 4 czy 5 był porównywalny jedynką lub dwójką?
Ja wiem łatwiej jest narzekać, że kontynuacje. Pisać brednie, że pierwsza część jest zawsze najlepsza, a każda następna jest gorsza.
Wysłany: 2007-08-01, 10:04
Polecający: Google =D
Byłam na III części przygód zielonego ogra w kinie. Eghm ... jak by to powiedzieć ... strasznie się zawiodłam. Śmiałam się tylko z nielicznych scen. Moim zdaniem kontynuacja tego filmu nie ma sensu... chyba że ma sens "finansowy" ale to inna sprawa
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Ja założyłem, że 3 część będzie podobna do 2, czyli mocno średnia.... i wiecie co mile się zaskoczyłem. Dobre podejście czyni cuda Ale tylko 1 część oglądam kilkakrotnie, tak na dobranoc do poduchy
Ja założyłem, że 3 część będzie podobna do 2, czyli mocno średnia.... i wiecie co mile się zaskoczyłem. Dobre podejście czyni cuda
Absolutnie się zgadzam Ja również byłam nastwiona na totalną porażkę jeśli chodzi o część trzecią i mile się rozczarowałam. Szczerze się śmiałam oglądając tą bajke...z nowych postaci zachwycona byłam Śpiącą królewną, która zasypiała w najmniej odpowiednich momentach poza tym było tam sporo fajnych tekstów. Ogólnie mówiąć moje zauroczenie zielonym brzydalem nie minęło
Oglądałam najpierw w oryginalne i powiem jedno: o wiele lepszy od wersji dubbingowanej. Zero głupich tekstów o stadionach i autostradach, no i o przejedzonym już becikowym. Po co do takiej bajki wciskać teksty polityczne
Wysłany: 2007-08-06, 21:08
Polecający: Dzięki sobie.
Wiadomo... Zawsze najlepszy jest pierwszy raz... Czyli że Shrek 1 był najlepszy... No... W części... No ale fajny... Shrek 2 chyba najlepsza. A Skrek 3 jeszcze nie oglądałam , ale z opini innych wychodzi , że jest przereklamowana... Ja też tak sądzę... ["zainwestuj w gatki bo Ci widać".]xD
_________________ Kto nie wie,skąd przychodzi i komu siebie zawdzięcza,
ten nie odkryje też,dokąd powinien iść.
bylam na tym w kinie,chociaz szczerze pisawszy zachwalac trzeciej czesci nie moge...pierwsza cz.byla najlepsza,mimo iz 3 cz.bije 2 na glowe to niczym specjalnym sie nie wykazala...czytalam ostatnio,ze w 4czesci ma byc przekaz ekologiczny za namowa Cameron Diaz - ciekawe co tym razem wymysla tworcy Shreka
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
bardzo mnie zaskoczyl ten film oczywiscie negatywnie, bo myslalam iz ta czesc shreka ukaze jego ojcowstwo a nie takie pierdoly.. no nic moze w nastepnej czesci zobacze to co chcialam
Shrek trzeci do dupy najgorsza częśc , dróga średnia , a pierwsza super ...
A i Nori nie mam ochoty umawiac się z tobą na żadne sekstelefony chyba że z Tynką88
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum