Byliście w kinie? Oglądaliście? (to nie zawsze bywa równoznaczne;))
Jak wam się podobało? Czy uważacie, że ta część była lepsza od pozostałych?
Moim skromnym zdaniem:
Byłam w kinie,( swoją drogą warunki miałam fatalne, I rząd bo już innych miejsc nie było a w trakcie seansu jakiś facet zemdlał czy coś mu sie tam stało, przerwali seans na jakieś 10 minut i gościa wyprowadzili) i w sumie nie żałuję, że wydałam te trzynaście zeta na bilet.
Jestem zdania, że żadna część nie pobije pierwszej. Z różnych powodów. Ale bardziej podobał mi się Shrek Trzeci od drugiej części tego filmu. W trzecim humor jest taki jakiś...hmmm inny, nie potrafię wytłumaczyć, ale bardziej mi do gustu przypadło(:
Swoją drogą to fenomenalne, stworzyć film, który cieszy się wielomilionową popularnością na całym świecie i przyciąga do kin ludzi w każdym wieku.
PS.Sorry, że się tak rządzę pierwszy dzień i już tematy zakładam (:
_________________ 'Gdy konieczność istnienia trudna jest do zniesienia...'
Shrek? Nie mam pojęcia, co w nim może się podobać. Oglądałem tylko pierwszą część, i obejrzałem tylko dlatego, że akurat chciałem się pośmiać. Heh, i pośmiałem się - z ludzi, którzy to oglądali i których to śmieszyło:) Beznadzieja jak dla mnie. A jeśli pierwsza część była najlepsza, to tymbardziej nie skuszę się na kolejne. Dla mnie nie ma tam nic śmiesznego, a z bajek zwyczajnie wyrosłem.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Nie... Ale ciągle sie zastanawiam czy by nie isć, chyba w końcu sie wybiorę, bo częśc mówi tak, część tak, eh, od innych niczego się nie dowiem Trzeba się samemu przekonać...
Pralinka. napisał/a:
PS.Sorry, że się tak rządzę pierwszy dzień i już tematy zakładam (:
Oglądałem Shreka w domu uważam ,że jest to film,który potrafi rozbawić.Nie rozumiem ludzi,którzy twierdza,że jest to beznadziejna bajka.Sądzę,iż tłumaczenie typu"Wyrosłem z bajek"jest dla mnie dziwne.Być może osoby takie nie rozumieją humoru pojawiającego się w tym filmie.Polecam ten film każdemu kto lubi się pośmiać
Byłam w kinie, oglądałam i szczerze mówiąc, to spodziewałam się jakiejś większej chały a przyjemnie się zdziwiłam i był chwile, w których szczerze się śmiałam
Wysłany: 2007-07-14, 12:19
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Byłem w kinie, oglądałem, myślałem, że po dwójce zrobią coś lepszego, ale ta nadzieja okazała się złudna. Jedynka nadal pozostaje i raczej pozostanie najlepsza. Dwójka była lekko lepsza od trójki. Jednakże według mnie w każdej sadze filmowej części następujące po pierwszej są gorsze. Jednym słowem potwierdziła się regułą, że pierwsze części są najlepsze, Dreamworks i tak utrzymał niezły poziom tych dwóch następnych części.
Byłam
W pierwszym rzędzie- taki był boom nawet na seans o 20...
Fajny Fajny - ogólnie miły dla oka. Fajny motyw z szkołą Artura, albo Kotem i osłem w odmiennych postaciach.
Rozczarował mnie koniec bo zamiast czegoś śmiesznego to taki benc.. ;/
Ja byłam w kinie... Będąc całkiem skromną osóbką sama bym coś lepszego wymyśliła, ale Shrek mi się podobał. Rozbawił mnie ten film w kilku momentach... Pośmiałam się, i uważam, że warto było pójść i wydać 15 złotych w Cinema City, a potem cudowne zakupy w Silesi xD
Byłam w kinie, pośmiałam się, jednak za dużo było tekstów bazujących na poprzednich częściach
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wciąż wierzę biednymi zmysłami,
Że Ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum