Wysłany: 2007-08-01, 08:56
Polecający: Google =D
PB to dość wciągający serial. czasem potrafiłam z 8 odcinków naraz obejrzeć Czekam już na 3 serię. Dobrze że w między czasie to czekanie umilało mi oglądanie Herosów
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Zapewne znacie ten kultowy serial.Ja czekam już na 3 serie która jest już w Ameryce ale nie wiem jak wy.Moją ulubioną postacią jest FERNANDO SUCRE i T-BAG.Piszcie o swych opiniach o skazanym na śmierc i o swoich ulubionych postaciach itp
A moze Matis jest tak podekscytowany, ze za 3tyg rusza w Ameryce 3sezon, ze nie umie myslec o niczym innym tylko pisac byle gdzie. musimy go zrozumiec, w sumie jest nowy
_________________ Escape is just the begining !!!
"Idąc do przodu, patrz, czy nie postawiasz śladów, po których ktoś może Cię znaleść." - pozdro smooky_eyes
Wysłany: 2007-08-07, 22:20
Na początku jakoś tego nieoglądalam, bo mnie niewciągało. Tak gdzieś od polowy zaczęlam no i mnie wciągło. Teraz juz sie niemoge doczekać 3 serii. Podoba mi sie nie ze wzgledu na Skofilda[pisownia ] jak większości fanek, ale ogólnie na fabułe i gre aktorów.
Serial jest zajefajny czekam teraz tylko na 3 serie, bo 1 i 2 już mam za sobą ehhh... tylko baardzo skrzywdziło mnie to, że zginie niestety (chyba, bo nie pamiętam ) w 4 odcinku drugiej serii mój ulubiony bohater, John Abruzzi
_________________ ,,And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you"
//System of a down- lonely day//
ahhh ... ja to kocham to jest boskie nie mogę ciągle tylko o tym gada m ołł ... jeszcze ten przystojny Scofield i Burrows ohhhh poprostu boskie;D:)
Nie tak dawno koleżanka ciągle o tym nawijała bez przerwy więc postanowiłam to pożyczyć od niej (szczegół że po angielsku i trzeba czytać) bo niewiedziałam o co chodzi^^ no ale obejzałam jeden odcinek rano i się tak zaoglądałam i cały dzień siedziała i oglądałam ten serial ahhh... to jest poprostu poskie teraz ja ciągle o tym wszystkim gadam ahiihihih
Ja mam 2 sezony ale jedem mam za sobą a drugi gdzieś w połowie oglądam a później trzeci ahh będzie bosko
Pamiętacie tam moment co Scofield całował się z Veroniką?! ahh to było słodkie;) te mną mógł by tak haha:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum