Nie wiem czy nie myle z lostem, ale kolejna seria ma byc chyba na poczatku przyszlego roku.
Polecam jeszcze seral 'Dexter' Jak narazie jest jeden sezon a na jesien br. ma sie pojawic kolejny.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-25, 22:20
Pierwszy odcinek trzeciego sezonu jest nędzny i właśnie tak się zapowiada cały ten sezon, ale czego można oczekiwać od serialu, który miał mieć 13 odcinków, a będzie miał co najmniej 60...
oglądałam całe 2 serie po 1000 razy i 3 serie te 6 odc. jak dla mnie najlepszy serial
Cytat:
ale czego można oczekiwać od serialu, który miał mieć 13 odcinków, a będzie miał co najmniej 60...
taa masz rację... każdy następny odcinek jest coraz nędzniejszy i rozciągają ile tylko się da, ale UWIELBIAM TEN SERIAL ale mogli by skończyć po 1 serii a zapewne będzie jeszcze 4... no cóż.. będę oglądać
_________________ `Inny dzień, takie samo pomieszczenie. W Witrynach Odbicia Ja się nigdy nie zmienię...`
C 1973 K
a ja widziałam 1 odcinek i może nawet zobaczyłabym następny, ale już jakoś czasu nie miałam... a później już mi sie nie chciało. Jakoś mnie nie wciągnął
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum