Wysłany: 2007-08-09, 17:43 STAR WARS
Wpisujcie się ludzie i dzielcie się swoimi poglądami o STAR WARS( Gwiezdne wojny). Ja dodam, że jak dla mnie film jest rewelacyjny i jest mój ulubiony film (jako obie trylogie). A wy jak uważacie?
_________________ Fan Star Wars, PSP, Manchesteru United, Funku, Bluesa, Jazzu, Piłki nożnej, Indiany Jonesa, Dragon Balla, Pianina i Fletu poprzecznego
Wysłany: 2007-08-17, 14:20
Polecający: Świt nad Bugiem
No ba. Saga SW jest także moją ulubioną. Najbardziej podoba mi się oczywiście część trzecia, najmniej pierwsza, ale tak naprawdę wszystkie są świetne.
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Przepraszam bardzo a o jakich SW mowicie .... czesci I, II, III czy IV, V, VI bo dla mnie te ostatnie czesci to klasyka - te pierwsze to juz nie ten klimat.
Hmmm w sumie nawet te pierwsze mimo iz sa z dubbingiem nie sa tak w zupelnosci do konca dla dzieci. Dubbing zrobiono po to by przyblizyc dzieciom fenomen Gwiezdnych Wojen. Pamietam kontrowersje wokol dubbingu - bo to przeciez kultowy film to po co dubbing ?
Wysłany: 2007-08-19, 10:32
Polecający: Świt nad Bugiem
Albo to ludzie dojrzali nie mogą oglądać filmów dla dzieci?
Mnie się najbardziej podoba Zemsta Sithów, ale tak jak mówię wszystkie sześć częśći są świetne...
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Jakoś te pierwsze wydają mi się takie dla dzieci ,może ze względu na to że mają dubbing
Nie da sie ukryć, że zwłaszcza starsza trylogia przeznaczona jest dla całej rodziny i stąd pewien infantylizm i bajkowość. Ja bardzo sobie cenie cały cykl, to kawał dobrego, rozywkowego kina.
Nowa trylogia zaczęła się koszmarnie (jedyny dobry fragment Mrocznego Widma to pojedynek z Darth Maulem), ale potem całkiem fajnie się rozwineła. Aż troche szkoda, że nie będzie trzeciej Trylogii.
zawsze zastanawialam sie o co kurka wodna wszystkim chodzi z tymi wojnami i wiecie moj mlodszy brat zabral mnie na ta najswiezsza czesc do kina... no mowie wam jak mnie olsnilo!
bomba!
jedno wielkie BUM:))))))))))))))))))))))))))))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum