jak dlamnie film byl bardzo fajny to niee jst jakies tam romansidlo jak wyczytalam powyzej to taki film o facecie ktory wspomina co sie dzialo keidy byl w maffi
Ten film pokazuje, co rządzi polską kinematografią, a więc przede wszystkim modny aktor, ckliwa miłość, reklama, reklama, reklama, czy ja wspominałam już reklamę?
Kolejny schematyczny scenariusz, twardzi gangsterze, a kobiety jak zwykle kochające, ufające i jakże słabe. Dialogi na nijakim poziomie – czasem pojawią się wulgaryzmy, by w ten sposób gangsterzy wyglądali autentycznie – cóż za iluzja. Jak dla mnie za bardzo zarysowana historia miłosna, może gdyby ten film pokazał bardziej działanie organizacji przestępczej byłby przeze mnie inaczej odebrany, ale gra Więckiewicza mi się podobała.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
film byl raczej wielka reklama serialu ktory pozniej lecial w tv jak dla mnie to za malo akcji...duzo szumu przedpremierowego a film nic specjalnego...
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum