mój nauczyciel od fizyki w gimnazjum uwielbiał ich oglądać. zawsze dwie osoby oglądały wszystkie odcinki regularnie, żeby potem zagadać go przez 15 minut: 'a widział Pan to..?', 'a to było najlepsze!', itd.
ja sama widziałam aż 1 odcinek Kiepskich i na tym się skończyło. o ile jak przeskakując po kanałach trafię na 13 Posterunek czy Szpital na perypetiach (tak się nazywa?) to ogladam, o tyle Kiepskich zawsze przełączam. nie śmieszą mnie.
Świat według Kiepskich jest całkiem w porządku, ale tylko jeśli chodzi o starsze odcinki. Nie wiem jak was, ale mnie w tych nowych raczej nie śmieszył Paździoch udający kota
Wysłany: 2007-08-06, 21:58
oglądało sie nie raz, nie dwa... głupi serial, ale człowiek sie uśmiał przy nim z ludzkiej głupoty... ja bym Kiepskich określił nowoczesnymi fraszkami... tamte wytykały nasze wady i przywary... Kiepscy też ukazują nasze wady...
ale mimo wszystko śmiszne
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Wysłany: 2007-08-07, 13:00
Świetny odcinek jest o Pamelci, dobry jest też margaryna gagaryna
_________________ Fan Star Wars, PSP, Manchesteru United, Funku, Bluesa, Jazzu, Piłki nożnej, Indiany Jonesa, Dragon Balla, Pianina i Fletu poprzecznego
Wysłany: 2007-08-07, 13:35
Każdy ma prawo do własnego zdania. Mnie bardzo śmieszy taki typ humoru, poza tym uważam, że Grabowski to znakomity aktor i świetnie gra Ferdka.
_________________ Fan Star Wars, PSP, Manchesteru United, Funku, Bluesa, Jazzu, Piłki nożnej, Indiany Jonesa, Dragon Balla, Pianina i Fletu poprzecznego
Grabowski to znakomity aktor i świetnie gra Ferdka.
Zgadzam się, każdy ma prawo do swojej opinii. Ale widać, że to nie jest produkcja najwyższych lotów, a Grabowski jest kojarzony głównie z tą rolą. Typowe przekleństwo aktorów serialowych.
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
Wysłany: 2007-08-07, 13:51
Sol, nie uważam, że Grabowski jest tylko kojarzony z tą rolą bo jest także bardzo kojarzony z taką produkcją jak ,,Kabaret na czterech aktorów'' oraz Kariera Nikosia Dyzmy i wiele innych. Chociaż przyznaję, że na pewno z rolą Ferdka jest bardzo kojarzony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum