jeden z moich ulubionych filmów, ogladałam go wiele razy. Tom Hanks był tam jeszcze nawet niczego sobie strasznie podobała mi się postać właśnie kpt. Millera i tego snajpera, który rozwalał wszystkich tak zarąbiście jak Zajcew (w młodości chciałam byc bardzo snajperem
_________________ Where the fuck are you? Where the fuck are you?
Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?
Bardzo dobry film. Sam początek jest świetny a dalej tez jest dobrze ale to już niestety nie jest to co na początku. To lądowanie w Normandii oglądałem wiele razy. Mogę sie pochwalić ze wykorzystywałem ten film na maturze ustnej z polaka. Szkoda tylko ze komp im wtedy zacinał i niestety nie pokazałem całej zrobionej prezentacji.
Bardzo fajny film, moze i troszke banalny, ale nie o fabule w nim chodzi
Po jego obejrzeniu docenilem ladowanie w Normandii w Medal of Honor: Allied Assault
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum