Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-16, 13:58
Aktualnie to już nie oglądam teleturniejów, kiedyś to lubiłem "Milionerów" i takie podobne do nich co Ibisz prowadził oraz "Awanturę o kasę".
W te wakacje zdarzyło mi się obejrzeć kilka razy Lingo, a i jeszcze kilka razy oglądałem "Wielki Poker" (który byłby naprawdę fajny, gdyby trochę zasady zmienili).
Rzadko oglądam tv, w zwiazku z czym nie jestem zbyt w temacie. Ale jeśli już jakieś oglądałam, to zawsze były to takie, w których zawodnicy musieli wykazać się wiedzą - "Jeden z dziesięciu", "Milionerzy", "Va banque", "Awantura o kasę", "Miliard w rozumie". Sama sprawdzałam wtedy swoja wiedzę, albo dowiadywałam sie czegoś nowego
Ogólnie to ja telewizji nie oglądam, ale jeśli miałabym napisać, jakie kiedyś lubiłam i oglądalam to przede wszystkim: "1 z 10", "Milionerzy", "Miliard w rozumie".
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
powiem (napiszę) wam coś zabawnego... gdy mój brat był mały to bał się tego faceta, który prowadził ten teleturniej. usłyszał jego głos, zobaczył jego twarz - zaraz była panika, płacz, uciekanie z pokoju...
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Wysłany: 2007-09-19, 10:02
Polecający: Google =D
Cytat:
powiem (napiszę) wam coś zabawnego... gdy mój brat był mały to bał się tego faceta, który prowadził ten teleturniej. usłyszał jego głos, zobaczył jego twarz - zaraz była panika, płacz, uciekanie z pokoju...
Nie no co Ty Przecież pan prowadzący aż taki straszny nie był
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
nie mnie to oceniać, to nie ja robiłam larmo na cały budynek bo w telewizji leci "Miliard w rozumie" szkoda, że nigdy nie udało mi się tego nagrać... zawsze jak słyszę nazwę tego teleturnieju albi widzę twarz prowadzącego, wspominają mi się tamte czasy
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum