ja uwielbiam horory takie super straszne i te troche mniej np. Wywiad z wampirem, koszmar poprzedniego lata, koszmar nastepnego lata itp, aha nienawidze filmu: dzien swira....... :? :? :? :? to jest najgorszy film jaki ogladałam.... :?
ulubiony? hę...
na razie na myśl przychodzą mi "kroniki Ridicka" oh yeah(po angielsku oryginalnie vov,z takimi napisami, że się domyślać )
ale jest ich więcej ...
Ostatnio zmieniony przez miky 2005-10-11, 16:31, w całości zmieniany 3 razy
1. Lord of the Rings - wszystkie części (oczywiście po angielsku)
2. Harry Potter - wszystkie części (polski dubbing)
3. Eurotrip (wersja angielska)
4. Hacker - obie części (wersja angielska)
5. Riddick - wszystkie części (wersja angielska)
6. Shrek - obie części (wersja angielska)
7. Pacyfikator (wersja angielska)
8. 50 pierwszych randek (wersja angielska)
9. Danny the Dog (wresja angielska)
10. Mój własny film (wersja nieznana)
Moje top 7, kolejność bez znaczenia, pisałam co mi na myśl przyszło
1. Requiem for a dream
2. Szósty zmysł
3. Piła
4. Oszukać Przeznaczenie
5. Shrek
6. Eurotrip
7. Nigdy w życiu!
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
[ Dodano: 2005-10-11, 17:53 ]
ale lubie tez komedie i inne filmy chyba jak każdy bo wzg. mnei niema podziału ze sie lubi jeden albo twa rodzjae i to już koniec
Wysłany: 2005-10-11, 18:05
Ja uwielbiam komedie i horrory, ale o te w dziesiejszych czasach ciężko, bo samo badziewie kręcą :?
No i czasem lubię sobie obejrzeć na tvn jakis dobry dramacik
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
requiem for a dream... idiotyczny film... nienawidze... tak samo jak fight club...
za to saw i bunkier popieram ze dobre:) szosty zmysl sredniawy...
a kilka innych fajnych filmow to moim zdaniem Forest Gump, Szeregowiec Rayan, Zielona Mila, Efekt Motyla, hmm.. zapomnialem tytulu... ten o tych murzynach niewolnikach..., narazie nic wiecej sobie nie przypominam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum