"Doskonałe popołudnie" smialo moge powiedziec ze w zyciu nie widzialam lepszego filmu
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wciąż wierzę biednymi zmysłami,
Że Ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami..."
Wysłany: 2007-06-13, 14:48
Polecający: A kogo to obchodzi?!
"Piraci z Karaiów Klątwa Czarnje Perły", Skrzynia Umarlaka też, Na krańcu śwaiata też, ale gorszy od poprzednich, ale i tak ten film jest booski!!! "Hip-hop'owa myjnia", "Volver", "Sexipistols", "Step-up", hmmm... Co jeszcze? Naga broń, ale nie będę dalej pisać...:)
_________________ Nic inteligentnego mój tępy i cofnięty w rozwoju mózg nie umie wymyślić, aby nie zamęczać środowiska takimi bzdurnymi wypocinami jak to napisane przez taką kupę nieszczęść jak ja... Koffam [kocham]... Powiem potem, ale domyślcie się...
i jeszcze dołożę apartament, Cast Away - Poza Światem, Cinema Paradiso, Czacha dymi, Dzień próby, Dług, Godzina zemsty, Malena, Misery, Niebiańska plaża, Pluton, ronin, Wybawca...i jeszcze kilka
Pluton
Ostatni Mochikanin(zajebista muzyka)
Sin City(zajebisty klimat)
Faraon
Przepraszam czy tu biją?
Braterstwo wilkow
Dawno temu w Ameryce
Chłopięcy Świat
Kanał
Symetria
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum