_________________ To jest mój podpis, mam do niego prawo i nie będę na ten temat dyskutować, bo mam prawo do własnego podpisu, tak, jak Ty masz prawo do swojego
Hmm... Pomyślmy
- Requiem dla snu, ale tylko wtedy, gdy mam odpowiedni nastrój
- Pulp Fiction, za teksty i muzykę - prawie zawsze
- To właśnie miłość, cudowne przemyślane historyjki krzepiące duszę - zawsze, a zwłaszcza przed świętami!
Orety, ten temat to temat rzeka. Dużo by wymieniac... Osobiście jeśli chodzi o mnie to każdy mnie czymś urzeka i co za tym idzie, z seansu na seans dochodzi kolejny "ulubiony film" :P
Ale jesli mam wybierac... :
* Wyznania Gejszy
* Szkoła Uczuc
* Silent Hill
* Miasto Gniewu
Kolejnosc przypadkowa, zresztą pewnie i tak sporej częsci zapomniałam ;p
Wysłany: 2008-01-25, 19:50
Polecający: wujek Google
Ojj, jest ich sporo Ale zdecydowanie Forrest Gump bije wszystkie na głowę! Uwielbiam jeszcze wszystkie "Szklane pułapki", Pretty woman i Leona Zawodowca.
_________________ Żyj tak , żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem.
"Requiem dla snu" (na pierwszym miejscu, bezapelacyjnie!), "The Blair Witch Project", "Shrooms", "Koszmar z ulicy Wiązów", "Pokój 1408", "Człowiek w ogniu", "Pan Życia i Śmierci", "Family Man".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum