Wysłany: 2006-05-21, 12:13
Bułhakow, Dostojewski :love: [jeszcze kilka innych, ala nie pamiętam :?] .. Poeta.. ks. Twardowski.. I mój znajomy.. nikt nie pisze tak cudnych wierszy jak on.. niesamowity jest..
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Wysłany: 2006-05-28, 10:49
Polecający: znalazłam przez googla;)
Może powieje infantylizmem ale autokami, których ksiązki przeczytam bez wyjątkw to Małgorzata Musierowicz i Lucy Maud Montgomery Ania z Zielonego i Tygrysek wymiatają
_________________ Moja jedyna miłość - ANWIL WŁOCŁAWEK!
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Preferuję przede wszystkim autorów horroru: G. Masterton, Clive Barker, Dean Koontz. Jeśli chodzi o krajowych pisarzy to: Aleksander Fredro i Ignacy Krasicki.
Wysłany: 2006-07-25, 20:56
Polecający: google
nie mam czasu czytać tego co chcę ostatnio ...może kiedyś nadrobię (napewno ) więc rzucam jednego autora jak dotąd najlepszy z jakim sie spotkałam - S. King- nikt tak horrorów nie pisze
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum