Nie trawię ani Lisa ani "Co z tą Polską?". Lis wg. stał się chamski i nie jest zbytnio obiektywny. Ale to moje zdanie.
Z programów tego typu lubię na TVN - prowadzi Sekielski i jeszcze jakiś koleś. ALe moje dziury w pamięci uniemożliwiają mi teraz przypomnienie sobie tytułu.
Lis zdecydowanie lepsiejszy jest na papierze, niż na wizji. "Co z tą Polską" - książka była całkiem niezła, a program zajeżdża mi brakiem profesjonalizmu. może przez jego "nowy" imidż.
ale jeśli miałbym wybrać, to i tak padłoby na niego.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Polityka do mnie zupełnie nie przemawia, dlatego też nie oglądam takich programów.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Lis zdecydowanie lepsiejszy jest na papierze, niż na wizji.
zdecydowanie tak. Lis pisuje świetne felietony. w programie nie potrafi sobie poradzić z goścmi. choć pytania ma trafne, nie umie zapanować nad tym co się dzieje, ale ogólnie i tak jest to jeden z ciekawszych programów o polityce, podobnie jak "Teraz my" ma TVNie.
Ja umiwlbiam Monike Olejnik czy w tv czy w radiu zawsze swietnie przygotowana siwietnie dobiera sobie rozmowcow....i zawsze szokuje.... i zachowuje urok...(pod kazdym wzgledem)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
choć pytania ma trafne, nie umie zapanować nad tym co się dzieje
A kto by potrafił? To jego wina, że jak się wpuści Andrzeja, Romana i jeszcze dwóch innych to się robi bydło? W jakim innym programie takie typy w takich ilościach rozmawiają na spokojnie i z kulturką?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Swego czasu, gdy interesowałam się polityką na poważnie, oglądałam bardzo często Lisa właśnie, ponieważ udawało mu się zapraszać do programu na raz kilka kontrowersyjnych osobistości i dyskusje były naprawdę zażarte.
Na nerwy działa mi Durczok, nie doceniam jego talentu, ani nie podzielam zachwytów nad jego osobą.
A poza tym zapomniałam wspomnieć o "Śniadaniu z politykiem" w niedzielne poranki w Radiu Zet. Uwielbiam te poszczękiwania sztućców i zachwyty polityków nad potrawami a poza tym rpowadzi go Monika Olejnik, specjalistka nad specjalistkami, dlatego też warto według mnie zwrócić na niego uwagę.
Monika Olejnik jest b. dobra w te kwiatki, dlatego o ile się uda to oglądam... no a poza tym po prostu ubóstwiam 'Szkło kontaktowe' (TVN24 22.00 od pon do pt) chociaż, czy to jets publicystyka... poddałabym w atpliwość... jakkolwiek polecam
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
ja lubie ten program w niedziele rano na TVNie , Kawa na Ławe Bogdana Rymanowaskiego. A po za tym jest tak wiele tych programów ze zazwyczaj oglądam wszystko co popadnie bo lubie akurat polityke.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum