najbardziej kabaretony ale nie wszystkie wymiotuje juz kabaretonami z AMM no chyba ze skecz o krasnoludkach z z formacja i z moralnymi to tak kabaretowa scena dwojki, mragowo, opole i inne dniami i nocami moge ogladac
majewski show i kuba wojewodzki jak najbardziej co do absurdu majewskiego bym sie klocil bo jak dla mnie absurd to przedstawia kabaret Mumio a on robi z siebie idiote w dobrym stylu
nie wiem co widzicie w W11 to jest dopiero kiczowaty program
lubie od czasu do czasu obejrzec rozmowy w toku ale zalezy o czym mowia ale nie raz idzie sie duzo dowiedziec i dobrze posmiac
dobry nowy program to Duze Dzieci tak jak juz ktos wyzej napisal dzieciaki sa dobre
jak narazie tyle jak cos wpadnie do glowy to napisze
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
oprocz spice platinum ktory juz wymienilem:P lubie jeszcze rozmowy w tłoku majewskiego (ale tylko rozmowy, bo jak dla mnie cała reszta to kiiiiiicz). Poza tym wszystkie programy przyrodnicze, historyczne, naukowe... moglbym to ogladac calymi dniami.
Ktoś wczesniej wymienil W11 - nie trawie tego i wszystkich podobnych programów...
Duze dzieci - ogolnie ok, chociaz jest tam taki młody co mnie do szału doprowadza... chyba przed programem wkuwa swoja role, no chyba ze mały politolog/dyplomata/prawnik...:P
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
dla mnie to też najlepszy film, naprawde, k*rwa nie widziałem lepszego
a jeśli chodzi o seriale to "bezele"
"jackass" też
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
co ja robię jak nie oglądam tv?
czytam książki, spotykam się z ludźmi, siedzę w necie?
u mnie tv to naprawdę rzadkość, czasem jak siądę to patrzę co akurat ktoś z domowników ogląda, także jedyny program który znam t cartoon network, bo siostra ma pilota więc siostra rządzi ;]
ale tak sama żeby usiąść, włączyć i poskakać po kanałach? to chyba ze trzy lata nie robiłam czegoś takiego.
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
Wysłany: 2006-02-12, 17:58
Najlepszym programem jest brak telewizora xD
Jesuu.. gdyby nie transmisje sportowe i wiadomosci to wogole bym mogl go nie miec.
A fee.. no chociaz czasem jakis fajny film poleci ale to rzadkosc xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum