Szymon Majewski Show jest niezły. Zawsze jak to oglądam, nawet drugi raz się z tego śmieje. Bo ten program jest naprawdę wspaniały. Szymuś z resztą też.
_________________ Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Wysłany: 2006-02-26, 19:30
Czy ja wiem... ostatnio jak to ogladalem to raczej sie nabijalem z prostoty ludzi ktorzy tam wystepuja i z tego "Szumusia" xD anty-inteligencja polskow przyjmuje tego typu programy jako smieszne no coz.. ja madry nie jestem.. ale sa pewne granice ;P
Majewski to istna tragedia, zresztą chyba już tu o tym pisałem Sam robi z siebie nie wiadomo jakiego komika, a żarty i gagi są denne jak te Strasburgera niegdyś w Familiadzie ale i tak gorsze bo tam człowiek przynajmniej miał polewke z prowadzącego, a tutaj to tylko z politowaniem można pokręcić głową jak powie jakąś bzdurę i za każdym razem najgłośniejszy śmiech z dowcipu to jego własny. Wszystko takie na siłe i w ogóle bardzo średnie..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2006-02-27, 14:54
Polecający: baba jaga ;P
Wczoraj byla Szczuka u Wojewodzkiego xDD nagral ktos ten odcinek ? xDD
Ja Majewskiego lubilam w "Mamy Cie" czy jak to szlo xP a teraz go nie lubie .. tzn jego nowego programu o! nie az tak bardzo ja fazi oO' ale fakt ze .. lekko spadl poziom "joke"'u u niego .. odbieram to jakby on i jego program byl taki "na sile" byle by bylo
moj ulubiony to Kubus .. i Szczuka ^^' zwlaszcza w tym swoim nowym programie .. zawsze zapominam jak on sie nazywa =.='
A ja w ogole słyszałam ze w nowych odcinkach "Kuba Wojewodzki show" gosciem bedzie Szczuka, ale bedzie jazda "inteligentny pojazd" ostar wymiana zdan i pewnie dzieki temu rekordowa ogladalnosc Ja tez tego nie przegapie....
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
A teraz czyli dzisiaj rusza koljna edycja "Tanca z Gwiazdami" juz chyba przesadzaja 2 edycje spoko ale to bedzie tak jak z Barem przeje się!!!! Poczekamy Zobaczymy
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2006-03-12, 03:48
Nie za wiele ogladam TV. Ale jak juz cos to Wojewodzkiego i Majewskiego.
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum