Mój ulubiony program? V-Max, albo Szymon Majewski Show... Dzisiaj oglądałem w TVN, gościem był Maciej Stuhr, i parodiował Majewskiego... Przebrał sie, i mowił " witam w Stuhr Maciej Show" .... heh.
Kiedyś oglądałem kabaret Olgi Lipińskiej i Dziennik Telewizyjny Jacka Fedorowicza, a że oba zdjęto, to właściwie nic już nie oglądam. Czasem jeszcze Tygodnik Moralnego Niepokoju, ale to nie jest już to.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Apropo motoryzacyjnych, znacie Top Gear? To jest mistrzostwo świata, idealne połączenie rozrywki z samochodami, angielski humor, fajni prowadzący, fury takie, że nasi nigdy takich nie będą mieć Świetny program, oryginalnie na BBC. Leciał też (ale nie wiem czy dalej leci bo już nie mam) na TVN Turbo.
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Jasne czlowieku tez bardzo lubie ten program. Zawsze jak jest na tvn turbo to ogladam.
Bardzo lubie patrzec na wyniki gwiazd na torze wyscigowym. Albo na rozne ich proby rozwalenia czegos ominiecia radru czy wreszcie skoku przez cos. Program pozostaje mi tylko jeszce raz pochwalic!!
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Zdecydowanie "Top Gear". Któryś season mam na komputerze i jestem w trakcie szukania kolejnych. Poza tym "Drop In" i "Betonowa Fala", choć tych dwóch ostatnich już dawno nie oglądałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum