_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Uh, Bar oglądałam jeden, potem zrobiło sie jeszcze straszniejsze niż było. I nudne przede wszystkim. Bo ile mozna w kółko o tym samym...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-10-18, 19:13
Właśnie, ja do samego baru też nic nie mam, bo to ze nie oglądam to przeciez nie znaczy ze juz jest do d**y, ale jak widzę 5 edycję tego samego to stwierdzam ze cos jest juz nie tak:/
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Yhym. Z WB dali sobie spokój, z Dwoma Światami też, nawet już o Idolu nie mówią, a to ciągną i ciągną...
Wysłany: 2005-10-18, 22:50
Właśnie... tasiemiec sie robi jak klan, też by juz mogli to skonczyc bo niedługo będziemy mieli z tego polska wersję mody na sukces, która juz po prostu bije wszystko
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Klan? :lol: Ja nie wiem, jak można to jeszcze oglądać. Toż to nudne jak diabli.
Nie pamiętacie największego tasiemca na świecie ? Moda na Sukces.. ? Ile to miało odcinków ?
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Wysłany: 2005-10-19, 10:26
No właśnie o tym napisałam dwa posty wcześniej... a leci to dalej, jesteśmy już 7 lat za amerykańską wersją, 2 za afrykańską a tam to dalej kręcą... masakra :?
Niestety, jak dla mnie Moda na sukces to całkowita porażka. Ileż można?
Nie wiem ile mozna.. Oni potrafią z 3 kartek ksiązki zrobić 100 odcinków
Wysłany: 2005-10-19, 22:19
Przeostrzy są... tam to juz po prostu każdy z każdym, a ci ludzie po tylu latach ile juz to kręcą prawie wcale sie nie zmieniają z wyglądu.... to co najmniej dziwne
Wojewodzki, Majewski Show (pakiet standardowy) + Niania (ogladalam amerykanska wersje "Pomoc domowa" i musze przyznac ze tvn zrobil zupelnie inny - nie znaczy to lepszy, serial. Niania gora )
A mnie sie wydaje własnie, że Niania polska jest bardzo ściągnięta od amerykańskiej. I nie oglądałam, bo za bardzo narzucają mi się te podobieństwa, co mnie denerwuje.
niby sceneria, aktorzy wizualnie sa podobni, ale gagi sa troszke inne... nawet jesli zdarza sie te same to nadal jest to dla mnie zabawne Moim zdaniem najlepiej dobrali aktorke Arciuch (nie pamietam imienia, Marta ??? )
A jesli chodzi o ulubione filmy to jakos mam sentyment do Matrixa , Langolierow .....
Natomiast nie podoba mi sie Misery - moim zdaniem film "psuje" ksiazkowy klimat Stephena Kinga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum