• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

kamcia  

Wysłany: 2008-04-22, 18:43   
   Polecający: Rodzina

moje ulubione programy to :
- You Can Dance
- Taniec z gwiazdami
- Kuba Wojewódzki
- Szymon Majewski

Pozdro dla wszystkich :D

BaRtuŚ  

Wysłany: 2008-04-23, 12:37   
   Polecający: dzieki googlom xD

You Can Dance, Kuba Wojewódzki, Szymon Majewski to chyba na tyle jakos wole filmy :]

Paprotka  

Wysłany: 2008-05-16, 13:46   

Ja bardzo lubie program Wojtka Cejrowskiego ,,Po mojemu" na TVN Style

98bartek98  

Wysłany: 2008-05-23, 18:41   
   Polecający: Google ;P

Ja też lubie program Wojciecha Cejrowskiego "Boso przez świat" na TVP1 leci w każdą niedziele o godzinie 10:00, Lubie też program Majewskiego "Szymon Majewski Show" na TVN w każdy poniedziałek o godzinie 21:30

Shy 

Wysłany: 2008-05-23, 19:33   

Nie oglądam prawie w ogóle telewizji, jedynie mecze NBA + wiadomości ze świata etc.

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-24, 01:07   

a ja lubię od czasu do czasu obejrzeć sobie "Rozmowy w toku" - pośmiać się z niektórych ludzi, zadziwić, zamyślić. Lubię to oglądać, lubię słuchać tych rad psychologów, które czasem doprowadzają mnie do śmiechawki^^

'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki' :luka:

wszystko gra

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-05-24, 01:12   

Raczej nie oglądam TV, jeśli już, to filmy na kanałach typu HBO czy Canal+. Ale Maglem towarzyskim na TVN Style nie pogardzę, czy innymi, ciekawymi pozycjami z rodzaju filmów dokumentalnych, "Boso przez świat" Cejrowskiego - ważne, żeby mnie czymś zainteresowały^^

need a hug.
anyone?

charon  

Wysłany: 2008-05-24, 01:18   
   Polecający: Colorblind

"Boso przez świat" rzeczywiście niezły. Oglądałem kilka odcinków w necie. W ogóle Cejrowski jest całkiem zabawny, choć też nieco zarozumiały.

Mam tuner telewizyjny i jakieś 10 kanałów odbieranych na antenie pokojowej, ale TV nie dla mnie. Nawet jeśli jest coś ciekawego, to rzedko pamiętam, by obejrzeć. Nie mogę jakoś teraz przywyknąć do tego, że film jest o odgórnie ustalonej godzinie. Wolę oglądać kiedy sam mam ochotę.
Eternally

last.fm

Karczoch  

Wysłany: 2008-05-24, 01:27   

hm, najczęściej kiedy już siadam przed telewizorem zawsze coś ciekawego się znajdzie ;)
lubię Magiel Towarzyski na TVNStyle, rozśmiesza mnie ;) właściwie najczęściej oglądam TVNStyle, lubię ciekawe, babskie programy, jeżeli jest późny wieczór fajnie się siedzi na kanapie oglądając np. "Jak dobrze wyglądać nago" (damn, zawsze chciałam wyglądać jak te pulchne kobietki).
nie pogardzę HBO, Canal+, zwłaszcza, od kiedy mamy HD, sama przyjemność patrzenia na obraz, niezależnie, co leci ;)
bardzo lubię też NGC :]

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

sis  

Wysłany: 2008-05-24, 01:35   

Tivi oglądam sporadycznie, najczęściej podczas okazyjnych wizyt w domu, więc nie mam zbyt wielu ulubionych programów. Dość często zdarza mi się oglądać TVN Style - najchętniej Nigellę albo "Jak się nie ubierać", pod warunkiem, że szafy występujących tam pań przetrzebiają jeszcze Trinny i Susannah. Ich następczyń nie trawię, natomiast one są cudowne ;]

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-24, 01:37   

sis napisał/a:
"Jak się nie ubierać"
też to oglądam, chociaż nie przypominam sobie kiedy ostatnio to widziałam, jednak program ma ciekawą konwencję ;] chciałabym w takowym programie wystąpić ;] to bym dopiero się przeraziła ;p

'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki' :luka:

wszystko gra

Sol  

Wysłany: 2008-05-24, 01:43   

sis napisał/a:
"Jak się nie ubierać", pod warunkiem, że szafy występujących tam pań przetrzebiają jeszcze Trinny i Susannah.
O tak, też uwielbiam ten program i te kobiety ^^ są niesamowite. Nawet za parę groszy dorwałam w jakiejś księgarence książeczkę, gdzie są ich rady w pigułce. Książeczkę bogato ilustrowaną, a Trinny i Susannah oczywiście w rolach modelek - ich miny na zdjęciach, które pokazują źle dobrane stroje sa nie do przecenienia ^^

need a hug.
anyone?

Karczoch  

Wysłany: 2008-05-24, 01:45   

sis napisał/a:
"Jak się nie ubierać", pod warunkiem, że szafy występujących tam pań przetrzebiają jeszcze Trinny i Susannah.

ooo, tak, zdecydowanie, Trinny i Susannah świetne są :D następczynie to taka Murzynka i jeszcze jakas babka? faktycznie, nie podchodzą jak T&S :D

to samo z "jak dobrze wyglądać nago" - póki był Gok Wan, a program w takiej nieskróconej wersji, czyli była babka od bielizny która wszystko opisywała (było mniej "szoł" a więcej faktu ;) ) - super. Teraz jest jakiś koleś który mnie przeraża, nie żebym miała coś do homoseksualistów ale ten jest... straszny. Brytyjski akcent (na moje oko. i to taki przesadnie brytyjski ^^), blondyn, długi nos, a górna warga tak wystająca pod dziwnym kątem, jakby wiecznie robił "kaczy dzióbek". Ale nie wygląd mnie denerwuje, tylko te maniery jego dziwne, machanie rękami, "Olraaaajt?" "Rłyli (tutaj następuje zamach górną wargą) i tym podobne x]

ręceprecz odtybetu

kupa.

sis  

Wysłany: 2008-05-24, 01:59   

Karczoch napisał/a:
"jak dobrze wyglądać nago"
A to akurat nie do końca mnie przekonuje. Rozumiem, że cały program ma na celu przekonać uczestniczki, że mimo swoich kompleksów mogą czuć się seksownie w swoim ciele, ale z drugiej strony trudno, żeby obcy ludzie, którym pokazuje się billboardy ze zdjęciami dziewczyn na pytanie: "Czy dobrze wyglądam nago?" odpowiadali "Nie". To nawet nie kwestia szczerości, tylko pewnej grzeczności ;p
Poza tym ciuchy, które Gok Wan im dobiera, jak na mój gust w większości są koszmarne. Owszem, być może są modne, ale nie w momencie, gdy nosi się rozmiar 44 (w zasadzie każdy inny rozmiar też), powinno brać się pod uwagę także to, czy dobrze się w tym wygląda. Pod tym względem Trinny i Susannah są zdecydowanie rozsądniejsze, bo dzięki stosowanym przez nie sztuczkom nawet niezbyt zgrabne albo nawet kompletnie niekształtne kobiety mogą zatuszować to i owo, a wyeksponować to, co wyeksponować warto.
W "Jak dobrze wyglądać nago" podobają mi się natomiast końcowe sesje. Są zawsze ciekawie zaaranżowane, niby niewiele odsłaniają, ale bywają rzeczywiście seksowne. Choć nie zawsze. Nie wiem, czy specjalnie wybierają tam takie kobiety, czy Brytyjki po prostu takie są, ale na okresowe załamanko pt. "jestem gruba" ten program jest jak znalazł. W moim rozmiarze czuję się przy tych pannach jak anorektyczka ;p

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Karczoch  

Wysłany: 2008-05-24, 02:03   

sis napisał/a:
Poza tym ciuchy, które Gok Wan im dobiera, jak na mój gust w większości są koszmarne. Owszem, być może są modne, ale nie w momencie, gdy nosi się rozmiar 44 (w zasadzie każdy inny rozmiar też), powinno brać się pod uwagę także to, czy dobrze się w tym wygląda. Pod tym względem Trinny i Susannah są zdecydowanie rozsądniejsze, bo dzięki stosowanym przez nie sztuczkom nawet niezbyt zgrabne albo nawet kompletnie niekształtne kobiety mogą zatuszować to i owo, a wyeksponować to, co wyeksponować warto.

ale to, co dobiera im Gok Wan ma to samo na celu - ukryć miejsca, z którymi ma się problemy i wyeksponowanie mocnych stron. Tyle, ze u T&S chodzi raczej tylko o ubiór, o właściwy dobór stronu, a u Goka dochodzi też swego rodzaju "terapia" xD

sis napisał/a:
trudno, żeby obcy ludzie, którym pokazuje się billboardy ze zdjęciami dziewczyn na pytanie: "Czy dobrze wyglądam nago?" odpowiadali "Nie". To nawet nie kwestia szczerości, tylko pewnej grzeczności ;p

to jest jedyna rzecz, która wydaje mi się idiotyczna w tym programie. Tak samo jak pokazywanie tym babkom filmiku, jak reagowali ludzie. Na miejscu tych kobiet od razu bym pomyślała, że to jest zmontowane ;]

ręceprecz odtybetu

kupa.

Odpowiedz do tematu