dopóki Kuba robi z siebie błazna, czy też tego debila to nawet mi to nie przeszkadza, jednak gdy zamienia się w prostaka, i nieważne, czy świadomie, otwarcie, celowo, to już coś nie gra, a jest cienka granica pomiędzy tymi jego zachowaniami.
Prostactwa nie będę napędzać, bo mnie razi. I żadnych wyższych przesłanek nie będę znajdować. I wlaśnie u niego brakuje mi pewnej klasy, wyczucia, można wszystko, ale trzeba mieć wyczucie jak, gdzie, po co, nie na siłę i właśnie dlatego nie przepadam za oglądaniem jego programu. No bo w życiu trzeba mieć poczucie smaku ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2008-05-25, 01:09, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie miałem ulubionego programu, od czasu do czasu zdarzały się programy, które trzymały mnie dłużej przy sobie, ale zawsze w pewnym momencie odpadały. Na dzień dzisiejszy moimi ulubionymi programami są "Bałtroczyk przedstawia" ze względu na odcinki serialu "Spadkobiercy", które w tym show się pojawiają. Drugi to zapomniany przez dzisiejszych ludzi "Kobra" czyli teatr sensacji. Widziałem w zasadzie tylko jeden odcinek, do tego przez przypadek, który na tyle mi zapadł w pamięci, że trudno znaleźć coś innego, co by mnie na tyle poruszało. Minimalizm w scenografii, genialna obsada aktorska i najlepsze kryminały (chyba)m jakie istnieją. C'est genial!
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
obejrzałam dziś Cejrowskiego, chyba będę jego stałym oglądaczem bardzo ciekawy program, gość fajnie gada, piękne zdjęcia są, barwnie opisuje np. zagrożenia w dżungli. Świetne, świetne, rzekłam, to lubię ^^
co do Cejrowskiego i jego dość specyficznego języka.. polecam przede wszystkim książki. są napisane nieziemsko,wciągają na całe godziny. lektura zdecydowanie warta przeczytania. a co do wojewódzkiego i majewskiego... oboje robą szopkę ale zdają sobie z tego sprawę i jak to "wredny" pan Alucard napisał robią to celowo. jedni to lubią,inni nie,rzecz gustu. jednak mimo wszystko wole to,niż polskie seriale,nawet te, szumnie nazywane, komediowymi. hm... M.A.S.H. to faktycznie dobry serial, choć ja wole coś z Comedy Central albo Monty. To jest klasyka
Też bardzo polecan Wojtka Cejrowskiego i jego porgramy jak np. "Po mojemu lub" "Boso przez świat" A do Majewskiego i Wojewódzkiego to oni robią z siebie głupków i mnie wkurzają.
Zgadzam się, "Boso przez Świat" jest fajne. Majewski też jest ok, za to Wojewódzkiego nie znoszę wręcz. Oglądałem "Clever- widzisz i wiesz" ale teraz już tylko powtarzają. Ogolnie lubię takie programy w stylu właśnie "Clever" albo "Brainiac", chociaż "Pogromców mitów" jeszcze nie widziałem.
Wojewódzkiego kiedyś lubiłem oglądać, ale mi się bardzo dawno temu znudził. Moim zdaniem ten program się wyczerpał i już dawno przyszedł czas na to, by go zdjąć z anteny i zaproponować coś nowego.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Ja najbardziej lubię W11. Mimo czasami słabej gry aktorów to ogląda się przyjemnie, akcja jest dnamiczna i sprawy takie "normalne" nie jakieś hollywoodzkie.
w każdą niedzielę o 10.00 obowiązkowo Cejrowskiego, poza tym lubię oglądać Fakty na TVN. oglądanie tych programów wiąże się u mnie prawie że z jakimś rytuałem - kawka na Boso przez świat i herbatka na Fakty. zasiadamy razem z chłopakiem przed tv i delektujemy się wolną chwilą
Ja najbardziej lubię W11. Mimo czasami słabej gry aktorów to ogląda się przyjemnie, akcja jest dnamiczna i sprawy takie "normalne" nie jakieś hollywoodzkie.
o, W11, podobnie jak Detektywów i Kryminalnych czasem zdarza mi się obejrzeć.
a co do gry aktorskiej w w11... o ile to można nazwać grą xD gość kiedyś miał zagrać zrozpaczonego małżonka, któremu żonę właśnie postrzelono. klęknął przy niej, położył jej rękę na głowie, klepał po ręce i mówił zaspanym głosem, lecz z nienaganną, powolną dykcją: " o nie. kochanie. nie umieraj. ach kochanie, nie zamykaj oczu. nie zamykaj oczu kochanie" a głos miał tak wysoki, jakby go ktoś za genitalia ścisnął ^^
xD
ogólnie lubię seriale kryminalne. niestety, często można się domyślić zakończenia...
Seriale kryminalne dość szybko się nudzą, bo ich odcinki są dość schematyczne. Do tego w pewnym momencie już często wszystko wiadomo, a cała akcja i fabuła nabierają kosmicznego rozpędu tylko po to, by zmieścić się w przeznaczonych na odcinek parudziesięciu minutach. Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie, gdy ostatnio, już spory czas temu, oglądałem Kryminalnych.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum