Eh, a ja nigdy nie oglądałam jakoś ekranizacji książki Kinga. Pomijając 'Zieloną Milę'. A chciałabym obejrzeć 'Mgłę'.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
No bo sorki, rozmawiamy o Matewskim Show, a oni tu z filmami wyjeżdżają
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Ostatnio (3 lata) telewizje oglądam właściwie sporadycznie
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
dzieki loale i fazi...
sito bo jezeli nie przestaniesz pisac nie na temat to pamietaj ze kiedys moja cierpliwosc do kasowania twoich postow sie skonczy a wtedy zignoruje cie:)
pamietaj ze ostzregałam!!!
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum