A co myślicie o 'Rozmowach w toku'? Dla mnie to juz przeżytek lekki.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-10-31, 13:14
Niektóre odcinki sa fajne, jak się jakiś ciekawy temat trafi i jakaś nietypowa osoba na widowni co lubi dużo i głupio mówic to taki polew można mieć że szok. Ale czasem to już po prostu z dupy wzięte te tytuły odcinków, jakby juz naprawdę nie było ich o czym robić.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Jeżeli o prowadzących i ich programy chodzi to:
Najlepszy to jest Jerry Springer, tam to dopiero można się uśmiać, sprawdźcie.
Majewski jest rzadziuśki, żarty ma jakby to program był dla przedszkolaków.
Wojewódzki jest dobry ale strasznie pod publike robi ten program i to bardzo mało wymagającą publikę stąd zazwyczaj jest beznadziejny i żałosny, a szkoda bo czasem jak chce to potrafi być na prawdę dobry i interesujący.
Ewa Drzyzga taka sobie jest, i faktycznie czasem te programy takie denne tematy mają że hej, a kretyny na widowni też konkretne się zdażają.
Kazimira jest tragiczna i chętnie bym jej siekiere wbił w oko ale takie odczucia to chyba każdy ma jak ją ogląda..
Tomka Lisa lubię bo.. bo jest dobry po prostu.
Nie cierpię tych dwóch kretynów z Teraz My (chyba tak).
Karol Strasburger czy jak mu tam też należy do elity najgorszych prowadzących.
Ibisz może być.
kto tam jeszcze?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Eh, ciesze się, że nie oglądam telewizji w takim stopniu, żeby tych wszystkich wyżej znac, bo bym sie już chyba odmóżdżyła. Ja z w/w znam jedynie Kubę, Majewskiego i Drzyzge.
Najlepszy to jest Jerry Springer, tam to dopiero można się uśmiać, sprawdźcie
Kiedys uwielbiałam ten program...ale etraz to juz przesadzaja tam:/
i co najgorsze tematy sie powtarzaja i wdiac ze to jest sztuczne!!!!
majewski to taki nowatorski i polski program !!! nie mozna go porownywac do amerykanskiego programu gdzie 99% uczestnikow ma za swoj wystep "wupłate"
a podrugie jerry ma całkiem inny program niz majewski:)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
A ja ich wcale nie porównuje. A nawet gdyby to Jerry mimo, że jest idiotycznie głupi, sztuczny, ustawiony tak że chyba nawet nie próbują tego ukryć to suma sumarum ogląda się go przyjemniej i fajniej (najlepiej po paru piwach ). A Majewski co ma? Wierszyki, czerstwe żarty z których nawet widownia się nie śmieje, kretyński konkurs i w ogóle takie ograne gagi. Raz na jakiś czas tylko coś mu fajnie wyjdzie, no i Rozmowy W Tłoku są na swój sposób fajne. I tyle dobrego. Tego całego poczucia humoru, tej przyciągalności, gadany, charyzmy czy jak to nazwać to starczało mu w sam raz w Mamy Cie, a własny godzinny (?) program moim zdaniem po prostu go przerasta.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-11-05, 20:34
No akurat to, że w Jerrym Springerze płacą za wystep w docinku to pół biedy, bo w rozmowach w toku też płacą, a jeśli się człowiek wypowie czyli na siłe wtrąci swoje trzy grosze to dostaje dodatkową kase,dlatego pewnie czesto takie tępaki dochodzą tam do głosu.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
-> "Kuba Wojewódzki"
-> "Uwaga"
-> ostatnio na NG był cykl programów "Tajemnice zamachu 11 września" (podobało mi się bardzo... zupełnie inaczej teraz na to patrzę)
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2005-11-08, 13:54
Ja też go bardzo lubię, jest taki optymistyczny, miła atmosfera tam panuje, zero niezdrowej rywalizacji, zero nieczystych zagrań, w porównaniu do tego, co przedstawia telewizja w ostatnich latach coraz częściej wzorując się na zagranicznych programach typu nieustraszeni to taniec z gwiazdami jest po prostu świetny, bo te pozostałe, to budzą z człowieku najgorsze emocje.
Wysłany: 2005-11-08, 16:34
Polecający: Ktoś mnie zaprosił na moim blogu.
NatalkaS napisał/a:
A w majewskimm mnie rozwala to ze on sie smieje ze swojego kawału i po chwili do niego do chodzi ze nikt prcz niego sie nie smieje:)/zenada!!!
Bo to są żarty, które nie są śmieszne. I to jest własnie śmieszne.. Każdy ma własne poczucie humoru. Jednym się to podoba, a drugim nie. Ja lubię jego program. Są oczywiście momenty nudne i nieudane, ale tak ogólnie to OK.
NatalkaS napisał/a:
Ja uwielbiam takze program taniec z Gwazdami....pierwsza edycja takze mi sie podobała oby dwie sa swietne:)....a wy co sadzicie o tym programie:)
Do dziś dziwię się, jak taki program może w ogóle istnieć..
_________________ Sex Pistols - I Wanna Be Your Dog
Ostatnio zmieniony przez Purvey Ice 2005-11-08, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Miły, szczególnie, że taniec lubię. Jednakże po pierwszej edycji mi się już przejadł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum