ewidentnie: Kuba Wojewódzki, Szymon Majewski Show (uwielbiam ten absurd i "Rozmowy w tłoku"), "Kryminalni", "Fala zbrodni" (chociaż teraz już tak nie...zabrakło mi Agnieszki Dygant) ostatnio widziałam tez "Duże dzieci", dzieci sa boskie:) jak już coś powiedzą, to nikt ich nie przegada;)
A teraz mi sie podoba W11:) jest całkeim spoko a majewski teraz to juz jeden wielki Kicz i gdyby nie jego gosci to bym tego nie ogladała... a jaki on na zywo brzydki fuj!!! i zgrabiony ble
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
NatalkaS, ależ wygląd sie nie liczy
to raz. dwa, że on robi wszystko ażeby do kiczu doprowadzić. dlatego jest taki lubiany. tylko zrozumiec trzeba.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
natalkaS... ja też lubię w11... wg. mnie to jest takie denne, głupie, sztuczne, sztywne itp.itd. ... ale ja mimo to siedze i oglądam jak wryta...
co do majewskiego... niech on lepiej wróci do tego swojego radia (bo radia nie słucham)... jego niby śmieszne żarty... błagam... pzrecież tylko on sie z nich śmieje...a jak on cos powie i ktoś się zasmieje później powtarza to kilka razy... masakra... jedyne co fajne w tym programie to goście i rozmowy w tłoku... ale to nie zależy od niego i pewnie dlatego jest fajne... i orange nie chodzi o to, że ja nie rozumiem jego kiczu... bo rozumiem, tylko dla mnie to jest poprostu płytkie co on robi i mówi...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2005-12-30, 17:34
Polecający: baba jaga ;P
a ja wam powiem ze siedziba w11 to dawne BINGO ;P i znajduje sie jakies 15 minut od mojego bloczku ;P generalnie to moja dzielnica w ogole to wejscie to jest wejscie do komisariatu ktory znajduje sie po drugiej stronie ulicy od tego co oni pokazuja ze to niby to jest komisariat .. nie wiem czy mnie rozumiecie =.='
Orange, kicz tez musi miec jakis smak a jegi kicz go nie posiada....
i jego kicz pozostaje głupim hasełkiem badz opowiadnkiem....
nie umiem sie smiac z kiczu(płytkiego)
A podrugie na zywo jets tez taki pusty jak jego smiech...
Kuba Woj.
Jest przynajmniej inteligentny 8)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
co do Majewskiego- wg definicji kiczu, kiczem jeszcze nie jest:) ale jest absurdem:P a mnie się ten absurd podoba... ma inny humor niż Kuba Wojewódzki, którego program ma na celu nie tylko śmieszyć, ale i czegoś dowiedzieć się o ludziach z pierwszych stron gazet. natomiast "Szymon Majewski Show" ma śmeszyć, parodiowac, nabijać się... i akurat -wg mnie- to mu wychodzi. a nabardziej "rozmowy w tłoku" gdy nabija się m.in. z polityków.
Rozmowy w tłoku sa zajeb*** tylko dla tego ze to nie on przygotowuje...
Jak dla mnie jest to ewidentny kicz!!! sam takze Majewski tak mowi...
Dla tego nie mam wiecej nic do dodania :roll:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum