Mi sie bardzo podoba taniec z gwazdami moze dlatego ze sama tancze....a wy macie jakis ulubiony progrm moze Majewski show albo jaka to melodia:P a moze taki o ktorym jeszcze nie słsyzałam.....???
Jeszcze niedawno leciał swietny program na mtv Wade robson projeckt
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
NIe oglądam prawie w ogóle telewizji. Jedynie "Magdę M."
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
lolale, prawda, prawda. I ogólnie ta muzyka, treść filmu. Taka prosta, filmowa miłość, że aż piękna.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wojewódzki mimo wszystko Potem lubie ogólnie oglądać 4fun tv
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
A ja nie wiem dlaczego, ale nigdy nie włączyłam telewizora jak to leci, ale widze że polecacie, wiec chyba będzie trzeba zobaczyć na co Majewskiego stać
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Wysłany: 2005-10-18, 19:14
Orange, ja też oglądałam, ale tak dokładnie to w sumie tylko pierwszą częśc, potem to juz było bez sensu...
Najbardziej mnie ten bar rozwala,nigdy tego nie oglądałam,ale moi znajomi tak,to juz chyba teraz 5 edycja leci... :? masakra
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum