Na stronie m.in: wydarzenia, zdjęcia, filmy, wywiady i odcinki programu "You Can Dance - Po prostu tańcz".
Strona powstała w celu lepszej promocji zarówno programu jak i samego tańca w Polsce.
Zapraszam do odwiedzania strony jak i nadsyłania wszelkich informacji i materiałów związanych z programem "You Can Dance". Mile widziane są także pomysły co można dodać lub zmienić żeby strona była lepsza.
jasne ze sie szykuje, dawno juz bylo wiadomo. sa juz ustalone miejsca i daty castingow nawet z tego cosie orientuje.
[ Dodano: 2008-01-15, 20:42 ]
a tak poza tym:
www.poprostutancz.com - strona moim zdaniem lepsza, dluzej dzialajaca, admini maja "wtyki" i wiele ciekawych informacji podaja jako pierwsi.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
ja widzialam tylko kilka odcinków, dlatego nie wiedzialam, czy szukuje sie nowa seria czy nie. program mnie nie "wciągnął" ale wydawał mi się ok i fajnie się go oglądało. a stronka bardzo ladna
Wysłany: 2008-01-17, 16:09
A moim zdaniem program był świetny. Nie było tam tych wszystkich SZTYWNYCH tańców jak w innych programach I byli tam ludzie z pasją, którzy z programu na program stawali się coraz to lepsi. Bardzo przyjemny i fajny program Ale myślę, że druga edycja już ie będzie tak fajna jak pierwsza. Z reszta zawsze tak jest. Ale to się zobaczy
_________________ "Srać na losy świata tego - bryzgać gównem na każdego" Tak mawiała moja prababcia i miała rację...
Program pierwsza klasa !!
Świetny program dla wielbicieli tańca...
Ci, dla których taniec nie jest ich życiem wiadomo, że będą mieli inne zdanie...
Nie każdemu da się dogodzić wkońcu
_________________ I dream of place where I could stay...
Cały ten program stał się przekomiczny gdy pojawił się ten cały "gleba". Naprawde... to śmieszne jak na jednym tricku oparł całe tam swoje uczestnictwo.
psycho nie do konca. fakt faktem ze swoje solowki mial najzwyczajniej w wiecie daremne. ale wez pod uwage ze w ostatnich odcinkach prawie kazdy jego taniec w parze byl najlepszy ze wszystkich wykonan. moze i glebami zwrocil na siebie uwage na poczatku ale potem robil najwieksze postepy i wykazal sie duza wszechstronnoscia. tez osobiscie nie chcialem zeby wygral ale w zasadzie pokazal duzo, zarowno w hip hopie jak i w tancach towarzyskich.
wiesz, wez pod uwage ze jednak agustin i pirog znaja sie na tancu i takie cos jak piszesz by nie przeszlo. skoro z odcinka na odcinek chwalili go coraz bardziej to cos w tym musialo byc.
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Cały ten program stał się przekomiczny gdy pojawił się ten cały "gleba". Naprawde... to śmieszne jak na jednym tricku oparł całe tam swoje uczestnictwo.
Nie zgodzę się z Tobą. Oglądałam prawie wszystkie odcinki tego programu i mogę z przekonaniem stwierdzić, że Gleba radził sobie bardzo dobrze w niemal każdym rodzaju tańca. Chociaż z drugiej strony, rzeczywiście trochę przesadzał z tym rzucaniem się na ziemie.
[ Dodano: 2008-01-19, 21:28 ]
Widzę, że już mnie ktoś ubiegł w odpowiedzi
bo ja wiem czy przesadzal, bylo to takim jego znakiem rozpoznawczym, z czasem robil to coraz rzadziej, a fakt faktem, w kazdym rodzaju tanca potrafil sie odnalezc, czego nie mozna np powiedziec o dianie, ktora geniuszem jest, owszem, ale tylko w przypadku michael jackson dance:P
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum