• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

badylek  

Wysłany: 2007-06-07, 12:05   zbyt rzeczywiste bajki

bardzo mnie smuci fakt iz kolejna czesc szreka(nr3) jest jeszcze bardzie ludzka, juz nie ma swiata zwierzatek i niezwyklych stworkow ktore sa basniowo zakrecone, tam teraz przewijają sie masy uczlowieczonych postaci ktore sa wredne, zadne wladzy, nie mile i w ogole wylazi z nich to co w naszym rzeczywistym swiecie jest najgorsze. to nie tak mialo byc. chyba wszyscy bylismy zachwyceni szrekiem jedynka i dwojka - ubaw po pachy, lecz teraz mimo faktycznie istniejacych momentow gdzie wybucha sie smiechem jednak doluje ogolna fabula a szkoda bo przeciez nie o powtarzanie rzeczywistosci chodzi w bajkach
... i kiedy juz moja glowka miala nieszczesliwie zwisnac pojawila sie ona ...HAPPY FEET...
GORACO POLECAM ta bajke wszystkim ktorzy szukaja naprawde nadziei radosci i wszystkiego co pozytywne
:hurra:

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-06-08, 21:01   

badylek napisał/a:
juz nie ma swiata zwierzatek i niezwyklych stworkow ktore sa basniowo zakrecone, tam teraz przewijają sie masy uczlowieczonych postaci ktore sa wredne, zadne wladzy, nie mile i w ogole wylazi z nich to co w naszym rzeczywistym swiecie jest najgorsze.

Czy Ty Shreka 1 w ogóle oglądałaś?
Dlaczego Shrek wyruszył na wyprawę? Bo jego bagno zamieniło się w obóz uchodźców.
Skąd uchodźcy? Bo w pewien uzurpator wymyślił sobie "czyste królestwo" i rozpoczęły się prześladowania baśniowych stworów.
Cytat:
GORACO POLECAM ta bajke wszystkim ktorzy szukaja naprawde nadziei radosci i wszystkiego co pozytywne

A ja polecam bajkę o moderatorach, którzy dają ostrzeżenia za "niskie intelektualnie posty", przepełnia ona moje serce nadzieją i radością...

badylek  

Wysłany: 2007-08-18, 14:18   

a moze zaczniesz uwzgledniac poczatki zdania co? bos chlopie poplynal :cwaniak:

pi 

Wysłany: 2007-08-18, 18:54   

A mnie sie szczerze od Shreka 3 podobalo "Na Fali" - tez o pingwinach ale calkiem inaczej zrobione. Shrek 3 juz niczym nowym nie zaskoczyl - nie smieja sie tak ludzie jak na 1 i 2.

Az strach pomyslec co to bedzie jak wyjdzie 4. Mysle ze wyjdzie od razu na DVD. Chociaz rokowania 3 wymusza jej pokaz w kinie.

Świt nad Bugiem  

Wysłany: 2007-08-19, 21:35   
   Polecający: Google:P

pi napisał/a:
nie smieja sie tak ludzie jak na 1 i 2.

Ja już na 2 się w ogóle nie smiałem. Tak jak na jakichś Iniemamocnych czy tego typu produkcjach. IMO to tylko odcinanie kuponów od sukcesu Shreka 1.

Odpowiedz do tematu