hej!!!czy mógłby mi ktoś napisać czy warto iść na Akademię Fotografii do wawy na marszałkowskiej...W tym roku a w zasadzie w tym tygodniu musze wybrać jakieś studia..zastanawiam sie nad tą akademia ale nie wiem czy warto..i wogóle czy w Polsce opłaci być się fotografem...czy lepiej pozostawić to jako hobby .Bede bardzo wdzieczna za jakies informacje na ten temat. ...pozdrawiam
nie no ja zamierzam po tych zrobić sobie drugi kierunek na mgr bo po tych mam tylko dyplom..tylko chodzi mi o to czy po prostu warto wybrać ta akademie...bo nie chciala bym wyrzucać kasy w błoto i zmarnować czasu....niektórzy ida na wybrany kierunek a pozniej okazuje sie to pomylka...stad moje obawy...ale dzieki za odpowiedz
dziękuje wszystkiem za odpowiedzi ,byłam już w zasadzie pewna ,że tam pójde...ale nie zwróciłam uwagi na jedna szczególnie ważna rzecz...szkoła jest płatna z góry 5 tys. i nie można rozłożyć tego na miesiące ...więc postudiowane... szkoda mi bardzo...teraz musze wybrać jakieś inne studia...zastanawiam się nad administracją albo pedagogika w wawie> jeśli ktoś to studiuję to będę wdzięczna za jakieś rady...musze się na coś wkońcu zdecydować a czas leci....
Jeśli nie masz zainteresowań pedagogicznych i nie kręca cie sprawy administracyjne to odradzam ci te kierunki. Naprawde jest już masa ludzi po tych kierunkach. Jeśli nie masz sprecyzowanej drogi kariery wybierz taki kierunek który da ci możliwości po jego skończeniu. (np turystyka, finanse lub bardziej konkretne na politechnice)
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum