Ja pracuje i studiuje normalnie. Pracuje w domu przy komputerze, tak więc nie musze na szczęście nigdzie jeździć do pracy A pracuje głównie dlatego, że to co robie sprawia mi przyjemność. Tego też życzę wszystkim w pracy
Ja zawsze chciałam jednocześnie pracować i jednocześnie się uczyć i teraz tego żałuję - kiedyś wydawało mi się to takie dorosłe i wogóle. Pracę może nie mam za ciężką, ale jednak strasznie męczącą psychiczie i nudną. Czasami mam wrażenie że dużo tracę, pozbawiając siebie tzw. "studenckiego życia". I tu nawet nie chodzi o kasę. Wręcz przeciwnie, odkąd pracuję wiecznie mi jej brakuje Może właśnie dlatego po raz 3 zmieniłam szkołę
oprócz tego ze chodzę do klasy maturalnej to i pracuję w weekendy, zaczyna mnie to już męczyć, nie pamiętam kiedy się wyspałam ehh.... no ale przynajmniej ma na swoje wydatki
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum