Siemka Oczywiscie z matematyki dostalem KOSE na koniec roku i musze zlozsyc podanie o egzamin komisyjny ale nie wiem jak to zrobic moze macie jakis zwor czy cos jak to cos zmieni powiem ze jestem teraz w II gim
Wysłany: 2006-06-14, 17:12
Polecający: link na gronie
Ja nie mam wzoru, ale może zapytaj jakąś nauczycielkę, albo może jakaś inna osoba z Twojej szkoły, albo klasy pisała kiedyś takowy, więc spróbuj się zorientować Poza tym, powodzenia
_________________ Always look on the life side of life...
Nie slyszales o czyms takim co to sie nazywa "sekretariat", dodam, ze chodzi mi o szkolny sekretariat. Tam powinni miec wzor, tudziez powinni udzielic Ci odpowiednich informacji.
Za zrodlo informacji powinienes wziac rowniez swojego wychowawce.
Tak w ogole to dla mnie jest to dziwne - jak mozna nie zdac w 2 klasie gimnazjum...
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
Adriannn, nie rozumiem. ;/
co Ty, chcesz, żebyśmy Ci podanie o komisa pisali?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
[prawa strona kartki, większymi literami, trochę bliżej środka] Do Dyrektora Publicznego Gimnazjum nr X w Miejscowości Jana Kowalskiego
[na środku] Podanie
[od akapitu] W związku z otrzymaniem oceny niedostatecznej na koniec roku szkolnego z matematyki, zwracam się z uprzejmą prośbą o dopuszczenie mnie do Egzaminu Komisyjnego z tego przedmiotu.
Prośbę swą motywują tym, iż nie zgadzam się z oceną wystawioną przez nauczyciela prowadzącego przedmiot i uważam, że posiadam dostateczną wiedzę, aby otrzymać ocenę pozytywną i promocję do klasy trzeciej.
[po prawej stronie kartki, bliżej środka] Z poważaniem
Adriannn
Podanie składasz do sekretariatu. Tylko nie wiem czy nie musisz się pospieszyć i czy nie ograniczają Cię jakieś terminy, np. 7 dni od Rady, czy ileś tam dni od rozdania świadectw.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Dishman, cos czuje ze zrobi kopiuj wklej i takie pojdzie pojdzie dalej a zamiast miejscowosci Jana Kowalskiego wpisze swoje imie i nazwisko
a wogole to ja nie wiem po co taka pomoc jak mozna isc do sekretariau jak juz bylo wspomniane wiem jak u mnie na uczelni jest wszystko w dziekanacie powiedza
Wysłany: 2006-06-15, 10:17
Polecający: link na gronie
***ArChi*** napisał/a:
Dishman, cos czuje ze zrobi kopiuj wklej i takie pojdzie pojdzie dalej a zamiast miejscowosci Jana Kowalskiego wpisze swoje imie i nazwisko
a wogole to ja nie wiem po co taka pomoc jak mozna isc do sekretariau jak juz bylo wspomniane wiem jak u mnie na uczelni jest wszystko w dziekanacie powiedza
niektórym zdarza się sytuacja, że nawet nie wklepują swojego nazwiska tylko idą z takim szablonem...
_________________ Always look on the life side of life...
Tzn. ja nigdy takiego podania pisać nie musiałem, więc możliwe, że trzeba coś albo dopisać, albo załączyć.
Najlepiej zrobisz, jak pójdziesz do sekretariatu i się zapytasz. I powodzenia na egzaminie.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Dishman ! twoj wzór na podanie o egzamin jest poprawny ale najlepiej napisac tak:
(ja znalazłem tenwzór na pewnym forum )
miejscowośc , data .
Droga Dyrekcjo !
Jestem uczniem klasy ''x'' , nazywam się ''x''.
W związku z otrzymaniem oceny niedostatecznej na koniec roku szkolnego z matematyki i j.niemieckiego,zwracam się z uprzejmą prośbą o dopuszczenie mnie do egzaminu komisyjnego z tych przedmiotów. Prośbę swą motywuję tym, że przedmioty te szły mi bardzo kiepsko i nie wszystko rozumiałem z lekcji.
na pierwsze półrocze miałem cztery zagrożenia, dwa zdążyłem poprawic: j.polski i fizykę. Zostały mi jeszcze dwa których już nie zdążyłem.
Chciałbym bardzo przystąpic do egzaminu komisyjnego w sierpniu , bo myśle że dam rade i przejśc do klasy 3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum