_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Ja jestem po Technikum Gastronomicznym (technik żywienia zbiorowego) a teraz robię 2-letnią Technik Informatyk, bo na studia niestety się nie dostałem. Ale nie płaczę z tego powodu.
Zobaczymy co bedzie jak skończę to, bo mam kilka pomysłów ale nigdy nie wiadomo co się będzie robiło.
III ogólnokształcące liceum im. Władysława Broniewskiego w Ostrowcu Świętokrzyskim. szkoła powszechnie uważana za bardzo dobrą co w gruncie rzeczy tak nie jest :oops: Posiada certyfikat szkoły europejskiej bla bla bla
LO ogolnoksztalcace w Krakowie swietna szkola, i mimo tego co niektorzy mowia o "elitarnej" szkole wcale nie ma sztywnej atmosfery. Mili ludzie i to sie liczy!
_________________ Dialog z Aniołem zakończył się dla mnie tym że dostałam niebiańskim skrzydlem w pysk
Zimowy pogrzeb,
Kamienny anioł celuje ręką
W puste niebo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum