powiem Ci, że ja szłam do LO i nikogo nie znałam..kompletnie nikogo, w mojej klasie byłam sama z mojego miasta i cóż mogę powiedzieć-jest super świetnie:) nie żałuję, że nie poszłam do innej szkoły. bałam się jak cholera, ale okazało się, że nie ma czego, bo inni boją się tak samo, nawet jesli są z kumplami i znajomymi:) nie ma się czego bać! chyba, że matury:)
Ja od 9 lat chodze do jednej szkoly i jakos nie chce z neij rezygnowac.Przyzwyczailam sie ze jednym ciagiem chodze ciagle do tej szkoly...Zerowka,cala podstawowka,teraz gimnazjum no i mam nadzieje liceum:]
otrzesiny mailem w gimnazjum ale cos im te otrzesiny nie wyszly bo mialem kolegow w starzsych klsach a w gimnazjum to sie opieprzal;em caly czas nic nie robilem teraz w Lo to sie troche ucze ale musze wiecej ale szkola jest jak dla mnie zajefajnaa z sie dziwie ze lubie to liceum ale teraz mam okienka i inne bajery zabronione w gim
No bo liceum to fajne właściwie jest pod warunkiem, ze nie jest się na pieprzonym biol-chemie, gdzie wszyscy siedza z nosami w podręczniku od biologii, bo za 4 tygodnie będzie sprawdzian!!! >.<
Brakuje mi rozrywki T_T
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
ja już kończe gimnazjum. i naprawdę się cieszę, bo na niektórych nauczycieli się juz patrzec nie mogę, a co mowa jeszcze siedziec z nimi na lekcji :roll: mlodsze społeczeństwo w moim gim dobija mnie totalnie. opierdalanie sie na mase. zadnych wymagań od siebie nie mają :angry_chair:
_________________ Jah Jah is and I'm. Birth od the Lion )
Wysłany: 2006-04-29, 16:41
Polecający: bierdonka
ja tez sie ciesze ze juz gim mam za soba ... najgłupszy pomysł ministerstwa oswiaty ze hohoh ;] ludziom w gimnazjach sie w głowach pzrewraca ... moj rocznik chyba jeszcze takiego wstrząsu nie miał , ale jak patrze teraz na te dzieciaki to "moj ty boze" ;] palą , ćpają , przeklinaja, uprawiaja sex w toaletach i najgorsze ze wszystko uważaja za normalne i pasujące dla 15 latków ;] nie móie o wszystkich ludziach tutaj , ale znam realia gimanzjum , bo jedno mam koło mojego LO , i jak czasem widze dziewczyny jak sie ubieraja , maluja to sie dziwie w jakim ja kraju zyje ze 15 latka wyglada na 20 stojąc przed swoją szkolą z kolezankami i paląc papierosa;]
no ale kto co lubi , ja juz mam to za sobą , mam nadzieje ze to tylko chwilowe bunty nastolatków i ze z czasem im sie w głowach poukłada ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum