Siemka chodze do technikum mechanicznego i jakos mi sie tam za bardzo nie powodzi. Chodze do 1 klasy i raczej nie zdam roku. Zaczynam juz myslec o szkole zawodowej, bo moze i jestem zdolny <przynajmniej wszycy tak mowia> lecz jestem strasznie leniwy wiec co myslicie o szkolach zawodowych moze macie jakies doswiadczenia z tego typu szkola????. Mysle o zawodzie lakiernika bo ten akurat zawod najbardzie przypada mi do gustu napiszcie prosze jak tam z praca dla lakiernikow w Polsce czy za granica. Z gory dzieki narq.
a wiec
ja tem myslalem o zawodowce i i zawodzie lakiernika jak mnie w tym roku chcieli wywalic ze szkoly
ale najlepiej to sie wreszcie wziac do roboty i nie byc leniem ja sie lenie cale zycie w szkole i jakos teraz za dobrze na tym nie wychodze:(
najlepsza rada to ryć
k0573k, ma racje zadko sie z nim zgadzam ale najleprza rada to ryć, zawodówa to strata czasu... tez chodze dot echnikum, ekonomicznego, nie robie nic przez cały rok, a ostatnie dwa tygodnie czkołyc zyli własnie ten okres ktory teraz mamy, zapieprzam z nauką jak kombajn na polu ....
kiedys , kiedy myslalem ze nie zdam, uslyszałem od kolegi mądre zdanie:
"Całe życie nie robisz nic, a potem czujesz niedosyt. Leniwi ale zdolni mowią potem że nie dostali swojej szansy, tak naprawde szansa jest w twoich chęciach".
POWODZENIA
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum