Mam taki problem ze zaczynaja mnie nudzic panienki poznane w dyskotekach. I sobie wymyslilem ze zaczne drugie studia na jakims sfeminizowanym kierunku. Jak myslicie gdzie jest wiecej lasek na psychologii czy socjologii? A moze macie jakies inne propozycje?
_________________ I nie za szybko tylko powoli
szybko nie wolno bo lapa boli
Jak myslicie gdzie jest wiecej lasek na psychologii czy socjologii? A moze macie jakies inne propozycje?
Zdecydowanie filologia polska - na dwadzieścia parę osób w grupie przypada góra dwóch facetów. Nieszkodliwych, bo wybitnie nieestetycznych.
Doskonały wybór, jeśli masz dosyć urodziwych, zadbanych panienek z dyskotek i życzysz sobie radykalnej odmiany. Powinieneś być usatysfakcjonowany.
Jeden znajomy z PW zapisał się na SGGW tylko w opisanym w temacie celu i znalazł tam sobie dziewczynę, więc chyba można polecić. Chyba każdy kierunek tam jest sfeminizowany.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Filologia angielska. Odsetek męskich przedstawicieli znikomy.
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Politechniki teraz organizują jakąś akcję, która ma dziewczyny zwabić, więc może w przyszłym roku na każdym kierunku znajdziesz coś dla siebie. Na razie to tylko chemia.
_________________ Nie widzę sensu w dalszym przebywaniu na tym forum.
Wysłany: 2008-04-14, 17:28
mam feministycznie opanowana klase i szkolę i ku ogolnemu zaskoczeniu Ci, ktorzy nie wybieraja sie na filologie [polecam francuska- wszystkie kobiety, ktore znam i ktore na nia uczeszczaja sa sliczne i inteligentne, zreszta te z mojej klasy ktore tez ram ida tez od nich nie odbiegaja] idą na turystykę albo ekonomię.
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum