• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-07-09, 00:47
Autor Wiadomość

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-05-18, 08:02   

jusia_like napisał/a:
BTW lepsze prezentacje takie niż ustny polski taki jak był dawniej....

Chyba tylko dlatego, że niektórzy mogą sobie na tym dorobić...

Właśnie niedawno jechałem tramwajem i jeden "maturzysta" przez telefon rozmawiał. Z tego co zrozumiałem to on jechał na ustny i dopytywał się tych, którzy już mieli, bo jego coś tam leżało jakoś oddzielnie i się bał, że zauważyli, iż jego praca jest taka sama jak praca jego koleżanki, która zdawała rok wcześniej.

jusia_like  

Wysłany: 2007-05-18, 10:25   
   Polecający: Google

Często spotykane ale patrząc prawdzie w oczy to tematy z czasem zaczynają sie powtarzać, a jak istnieje jakis wąski temat to nie koniecznie jest do niego 100 ksiązek.
Tak więc czasami powielają się utwory zawarte w biblografiach i wnioski z nich wyciągnięta....

chyba ze ktos jest bardzo ambitny i będzie chcial ambitny temat...co z doświadczenia ludzi których znam nie końzy sie również kolorowo.... bo na takiej ambicji- 'wyzmę trudny temat dostanę wiecej punktów' przejeżdza sie wiekszosc

Cytat:
Ja swoją prace też pisałem sam ale nie była ona przygotowana dobrze. I tak samo nie byłem z niej odpowiednio przygotowany. Nie przykładałem sie do niej ponieważ nie potrzebowałem dobrego wyniku z polaka. Źle zrobiłem bo otarłem się o próg zdania (miałem 30%) i aż boje sie myśleć co by było jakby jeszcze gorzej sie przygotował.

a mogę sie dowiedzieć jaki temat miałeś;> temat duzo mówi- najłatwiejsze sa motywy albo jakieś fajne tematy z języka- do niech można sie prosto i łatwo przygotowac

zbych1112  

Wysłany: 2007-05-18, 14:03   

jusia_like napisał/a:
a mogę sie dowiedzieć jaki temat miałeś;>
Pewno że możesz wiedzieć. Mój temat brzmiał "Sceny batalistyczne w literaturze, malarstwie i filmie. Przedstaw i omów na wybranych przykładach"

Mi tylko ten temat podchodził. Jakoś tak mi sie wydawało że bede miał dużo materiałów i w ogóle bedzie to fajny temat. Prawda była inna :/ , ale najważniejsze że mam to za sobą i mature jest zdana :D
To, co się przed nim nie chowa"

J. W. Goethe

jusia_like  

Wysłany: 2007-05-18, 20:28   
   Polecający: Google

zbych1112 napisał/a:
"Sceny batalistyczne w literaturze, malarstwie i filmie. Przedstaw i omów na wybranych przykładach"

widac nie tak łatwo bo mój kolega miał ten sam temat wypisz wymaluj dostał 8 pkt.... :D
więc to chyba idzie też tematami- im bardziej rozległy tym trudniejszy....

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-05-22, 15:05   
   Polecający: Dzieki reklamie

najfajniejsze jest to ze jest już po i mam WAKACJE !!!!!!! :)

www.Melory18.fotka.pl

lolinka  

Wysłany: 2007-05-22, 19:08   
   Polecający: bierdonka

no ja też juz po , polski 100 % ale angola zwaliłam ze wstyd napisac ile ;p NO ale zdałam i hulaj dusza ;ppp

naya  

Wysłany: 2007-05-25, 18:03   

angielski 80%... to super... tymbardziej, że miałąm wizyte u lekarza z bólem żołądka i jedyne słowo, które znałam związane z lekarzem i wizytą u niego to 'doctor'... ale widać moja improwizacja poskutkowała...

Odpowiedz do tematu