_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
A gdzie? Bo słyszałam, że dość dobre jest w Żywcu.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Po historii nie ma zbyt świetlanie przyszłości, jeżeli nie będziesz potrafiła się wybić.
Fakt, że trzeba robić to, co się lubi [tak, panie M. wiem i rozumiem to], ale w dzisiejszych czasach należy myślec także i racjonalnie.
Wysłany: 2005-11-15, 21:46
nie mam ochoty iść na studia tylko dlatego, że będę moggła po nich znaleźć pracę. Przede wszystkim chcę robić to, co mnie będzie interesowało. Oczywiste to jest chyba
_________________ Bared on your tomb I am a prayer for your loneliness... Sunsetter... Nymphetamine...
Wysłany: 2005-11-15, 22:40
Polecający: baba jaga ;P
Cytat:
nie mam ochoty iść na studia tylko dlatego, że będę moggła po nich znaleźć pracę. Przede wszystkim chcę robić to, co mnie będzie interesowało. Oczywiste to jest chyba
no lepiej byc po maturze na zasilku niz miec mgr. i pracowac na kasie w super markecie za 450 zl miesiecznie ;P w najlepszym wypadku ;]
W Polsce poki co nie bedziesz robic to co lubisz .. tylko to co da Ci chleb ;]
nie tylko tu...
a tak naprawde jak sie dobzre szuka to w cale nie tzreba konczyc na kasie... a le w koncu ktos tez tam musi siedziec i kasowac:P
jak wybierzesz studia pod to co wmiare cie interesuje i co moze dac ci prace to uda ci sie:)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2005-11-16, 16:51
Polecający: baba jaga ;P
@Natalka: bez obrazy, ale bredzisz mam mnostwo znajomych z mgr. przed nazwiskiem a chybya tylko 3 z nich pracuje w swoim zawodzie, dzieki znajomoscia oczywiscie ;] A reszta coz... albo pracuje za marne grosze jako kelner/kelnerka lub kasjer/kasjerka , albo szybko sie musieli przekwalifikowac, co tez po znajomosci zalatwili w sensie lepsza prace i obecnie robia to co im daje pieniadze, a nie to co ich interesuje i co ponoc tez mialo im dac pieniadze ;]
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Kurczol, no to przykro mi ze twoim znajomym sie tak powodzi nie wiem moze poprostu w opolu jest wiecej miejsc pracy(co wazniejsze nie sa to miejsca typu kasjerka) bo moi znajomi wiekszosci maja prace z tytułami przed nazwiskiem albo szukaja dopeiro ale nie amm ani jednego znajomego co pracuje na aksie i ma mgr np przed nazwiskiem znam osoby ktore sa w liceum i tak dorabiaja ale to tez na krotka mete!!!! wiec jak dla mnie to nei bredze B)
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
w naszym dąbrowskim realu chociażby pełno jest osób po maturze, które się nigdzie nie dostały na studia tudzież stwierdziły, że lepiej pracowac na kasie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum