Ja bym chciala wyjechac do krakowa na studia,chcialabym studiowac prawo albo medycyne,sama jeszcze nie wiem...Oba kierunki bardzo mnie interesuja,wiec nie wiem.
Wysłany: 2005-11-22, 11:27
Polecający: baba jaga ;P
Cytat:
Ja bym chciala wyjechac do krakowa na studia,chcialabym studiowac prawo albo medycyne,sama jeszcze nie wiem...Oba kierunki bardzo mnie interesuja,wiec nie wiem.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-11-22, 17:10
Alez ja wierze w jej mozliwosci ... i wiem ze pewnie sie dostani ... naplywowi sie zazwyczaj dostaja ... tylko nie wiem czy podola mam znajomych na obydwu kierunkach ... i wiem jak to wyglada... do tego trzeba miec charakter ;P jak ma to prosze bardzo ... zaprasza i w ogole ... ale jak nie ma ... to niech lepiej spasuje ... bez obrazy .. ale szkoda nerwow i szkoda lez serio .... ;]
Wysłany: 2005-11-22, 21:15
Dlatego ,że jeśli będzie Ci bardzo zależało, to najpierw będziesz sie denerwowała a potem jak jednak nie wyjdzie i się nie dostaniesz to będziesz ryczeć i znowu się denerwować. proste.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Wysłany: 2005-11-22, 22:49
To i to ze jak sie dostaniesz to zobaczysz co to znaczy pan. doktor, pan prof., i odrozniac te ich wszystkie stopnie i habilitacje czy co tam .. o.O i zobaczysz co to znaczy sprawiedliwe ocenianie ;] i inne tego typu sprawy ... zawsze sie znajdzie ktos kto "napsuje Ci Krwi" zwlaszcza na takich kierunkach ;] Ale powodzenia ;P
Wybaczcie, ale na kazdym kierunku na dobrych studiach taki ktoś się znajdzie. Czy to będzie prawo, medycyna, psychologia czy chociażby filologia angielska.
Wysłany: 2005-11-23, 11:18
@Orange: tu bym sie klucila .. bo im bardziej oblegany kierunek, tym wiecej chetnych, a im wiecej chetnych tym wiecej przyjma czyli tym i wekszy przesiew... konczy sie na tym ze z 1500 osob dyplom dostanie jakies 100 do 200 ;]
Fazi ma racje dopiero na studiach przekonujecie sie ile to prowadzacy zajecia potrafi ;] a potrafi wiele ... nie mowie o tym ze to czy zaliczyles/las kolos zalezy od tego w jakiej kupce sie znajdziesz przy podziale kartek na lewa i prawa strone biurka... pomine uwalenie polowy grupy zeby pozniej przyszli i dolozyli sie do nowego modelu samochody na jaki ma wykladowca akurat ochote, co na pewno pozwoli wam wszystkim zdac ;] ... a to wierzcholek gory ;]
Dośc popularnym chyba jest zrzucanie kartek na biurko
Ta, która poleci na ziemie, odpada. Czyli że nie za liczone. Eh.
chyba, ze masz wykładowcę o nazwisku Szaleniec
niech ktoś mi powie, jak to jest z chemią sądową, hm? bo za bardzo się nie orientuję, a ostatnio cuś takiego mi przyszło do łba
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
ostatnio zauważyłam u mnie w Trójmieście, że obleganymi kierunkami są psychologia i pedagogika, naprawdę dużo jest studentów u mnie na pedagogice, na ćwiczeniach powinno byc z 20 osób a jest na liście 60, tak wiec mamy ćwiczenia teoretyczne, niestety
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum