Wysłany: 2008-06-13, 09:10 PLIS POMOZCIE!!!! Polecający: dzięki sobie;)
Jak zdobyc nowe umiejetnosci,zeby dostac prace?Moze wziasc udzial w jakims szkoleniu?Ale jakim?POMOZCIE!Czego byscie chcieli sie nauczyc,zeby miec wieksze szanse na zdobycie pracy???
Umiejętność posługiwania się bronią oraz umiejętność robienia z niej użytku tak, by organy ścigania nic nie znalazły na miejscu zbrodni, to dwie kluczowe umiejętności dla zawodu płatnego zabójcy.
Tę pierwszą możesz nabyć na strzelnicy.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
robienia z niej użytku tak, by organy ścigania nic nie znalazły na miejscu zbrodni
Znacznie pewniejsze jest robienie z niej użytku tak, aby organy ścigania nie miały pojęcia gdzie jest miejsce zbrodni, a nawet nie miały pewności co do tego zbrodnia została popełniona. I to nie tylko organy ścigany, ale wszyscy ludzie oprócz zleceniodawcy, który musi mieć pewność, że zbrodnia była popełniona. Korzystnie jest też, aby jedyne co o nas wiedział zleceniodawca to jak ma nam zapłacić za wykonanie usługi.
Drugą opcją jest takie miejsce zbrodni, aby organy ścigania znalazły aż za dużo, ale to już jest wyższa szkoła jazdy.
Jak zdobyc nowe umiejetnosci,zeby dostac prace?Moze wziasc udzial w jakims szkoleniu?Ale jakim?POMOZCIE!Czego byscie chcieli sie nauczyc,zeby miec wieksze szanse na zdobycie pracy???
Ty koleś nie potrzebujesz umiejętności tylko znajomości i w dzisiejszym świecie to tyle.
Wysłany: 2008-06-13, 14:54 hej... Polecający: dzięki sobie;)
Nie wiem wlasnie w jakim zakresie robic szkolenia....:(Pisze na rozne fora,bo chce uzyskac troche sensownych odpowiedzi na moje pytanie.Co w ogole wy byscie wybrali jezeli chodzi o kursy???Angielski juz przerabialam,wiec jestem w kropce:(.Poradzcie czego wymagaja teraz pracodawcy,bo wyglada na to,ze musze sie w koncu dostosowac...Z gory dzieki!
Nie wiem wlasnie w jakim zakresie robic szkolenia....
To znaczy, że możesz robić byle co, byle by było w miarę dobrze płatne? Handel narkotykami, przemyt broni jądrowej dla Al-Kaidy, zamachy terrorystyczne też wchodzą w grę?
Roodie napisał/a:
Co w ogole wy byscie wybrali jezeli chodzi o kursy???
Ja bym chciał na jakieś językowe, najchętniej chiński i węgierski, ale czasu i pieniedzy trochę na takie luksusy brak studentowi.
Roodie napisał/a:
Poradzcie czego wymagaja teraz pracodawcy
Zleceniodawcy wymagają przede wszystkim, żeby ofiara była martwa, żeby cudownie nie ożyła w przyszłości oraz żeby nikt się nie dowiedział, kto robotę zlecił.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie wiem wlasnie w jakim zakresie robic szkolenia....:(
Może zacznij od jakiegoś kursy na kasę fiskalną, układanie kwiatów, kurs komputerowy, nie wiem zupełnie co się interesuje, więc ie wiem z jakiego zakresu ci coś poradzić.
Roodie napisał/a:
Co w ogole wy byscie wybrali jezeli chodzi o kursy???
A co za różnica co ja bym chciała robić i tak ci ten rodzaj pracy by nie odpowiadał z pewnością.
Roodie napisał/a:
Angielski juz przerabialam,wiec jestem w kropce:(.
Przykro mi ale dzisiaj bez tego nie możesz nic. Coś o tym wiem, też przez nieumiejętność nauczenia się języków obcych, nie mogę się dalej uczyć.
Wysłany: 2008-06-14, 12:49
Polecający: sama je odnalazłam :D
Kasa fiskalna, kurs kelner-barman hmmm no wiesz w dzisiejszych czasach liczy sie jeszcze znajomosć jezyków obcych,ale to zalezy o jakim stanowisku myslisz
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum