dzięki znajomościom, koleżanki mają okazję pracować
No i to jest smutna prawda, że nadal praca jest załatwiana przez znajomości, na zasadzie "może znasz kogoś kto..." albo "może uda Ci się załatwić u Ciebie w pracy coś dla mnie?". Z jednej strony to rozumiem, z drugiej nie podoba mi się to. A pracę sezonową dla studenta w Poznaniu ciężko dorwać szczerze powiedziawszy.
a jak szukasz tej pracy tymczasowej??? może Ci bede mógł pomóc
a jak szukasz tej pracy tymczasowej??? może Ci bede mógł pomóc
a różnie, w internecie, w gazetach itd. ostatnio jedno podłapałem, ale się okazało, że firma co innego mówi, a potem co innego robi i potem to wygląda jak wygląda
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
witam jestem pierwszy raz na tym forum i chciałem się doradzić was.
Chciałbym założyć firmę przewozową wyrobić uprawnienia na transport między narodowy i wziąć w leasingu 9 ciągników siodłowych wraz z naczepami i chciałbym się dowiedzieć czy byłoby to opłacalne? pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź
witam jestem pierwszy raz na tym forum i chciałem się doradzić was.
Chciałbym założyć firmę przewozową wyrobić uprawnienia na transport między narodowy i wziąć w leasingu 9 ciągników siodłowych wraz z naczepami i chciałbym się dowiedzieć czy byłoby to opłacalne? pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź
Chyba na złe forum trafiłeś... poszukaj w googlach forum o transporcie
No chyba że któryś z użytkowników posiada tak duże rozeznanie na rynku transportowym.. chociaż wątpie
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
[/quote]a różnie, w internecie, w gazetach itd. ostatnio jedno podłapałem, ale się okazało, że firma co innego mówi, a potem co innego robi i potem to wygląda jak wygląda[/quote]
To moze spróbuj przez agencje pracy, maja oferty dla młodych ludzi.
W skrócie. Powiedziano mi, że pilnie potrzebują osoby do pracy, że praca od poniedziałku do piątku i że zadzwonią następnego dnia z informacją co i jak (na którą zmianę itp.); nie dzwonili przez 4 dni, po czym zaczęli dzwonić (akurat wtedy kiedy nie mogłem rozmawiać i podczas zgłaszania się do pracy o tym ich poinformowałem - że w takim, a takim czasie wyjątkowo nie będę dostępny). Jak już mogłem to zadzwoniłem do nich, że o co chodzi. Więc zdziwienie wielkie, że nie odbierałem, że praca była (czwartek-sobota), że wcześniej nie dzwonili bo nie było pracy i teraz będzie trzeba czekać co najmniej tydzień.
Jak dla mnie to jest totalne nieporozumienie. Co innego mówią, co innego się okazuje: praca miała być cały czas - nie była, mieli dzwonić co dzień - nie dzwonili, praca miała być pon-pt - a tutaj wyskakuje sobota.
Dziękuję, postoję.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
ja z kolei mogę odradzić Jobmana, w Posen na 27 grudnia się mieści ich siedziba, szajs z nich i niedobruchy. nie zawędruj tam przypadkiem ; )
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum