• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

darmowe blogi

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

absolwent07 

Wysłany: 2008-01-08, 14:35   praca

Hej! Jak wam poszło (czy wciąż idzie)szukanie pracy po studiach?? :zalamany:

Ernest Resch  

Wysłany: 2008-04-03, 22:24   
   Polecający: Dzięki samemu sobie:)

Jestem Przed studiami i już mam pracę :] Hehe... Zainteresowany? ernestresch@gmail.com

len@  

Wysłany: 2008-04-05, 19:36   

zależy jakie masz studia i jak się uczysz :P
jak wybrałam miejsce pracy, przedstawiłam CV i cóż... dostałam pracę ;]

NatalkaS  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-04-06, 09:50   
   Polecający: Dzieki reklamie

Ja pracuje w Anglii nie dlatego, ze w polsce nie ma pracy <bo jest> tylko dlatego ze pojechalam sobie na wakacje sie zabawic i zostalo mi sie... tutaj jedynym plusem jest to dla mnie ze latwiej mi pogodzic studia i prace.... chociaz moja mama ciagle mi truje ze oplaci mi studia mieszkanie i takie tam <w Polsce> to ja wole skorzystac z tego ze moge sie troche usamodzielnic... A o prace nie trudno ja sie tutaj nauczylam ze trzeba wiedziec co sie chce konkretnie robic, byc zawsze usmiechnietym i pewnym siebie a pracy jest wszedzie pelno i zawsze sie znajdzie cos odpowiedniego...

www.Melory18.fotka.pl

absolwent07 

Wysłany: 2008-04-16, 11:07   

Też tak sądze, że praca w Polsce jest a wyjażdzać z kraju nie chcę bo człowiek jest przyzwyczajony do życia, zwyczajów, języka, jedzenia itp dlatego planuje zostać chyba że życie pokaże coś innego. :(

Staszek M  

Wysłany: 2008-04-21, 11:54   

Wczoraj oglądałem o powrotach Polaków z Wysp w TV i mniej więcej takie powody podawano. :]

absolwent07 

Wysłany: 2008-04-25, 10:18   

Rzeczywiście coś w tym jest, i ludzie zaczynają wracać z Wysp Brytyjskich ostatnio coraz częściej

Shy 

Wysłany: 2008-04-27, 15:09   

Ja znalazłem bardzo dobrze płatną pracę po studiach.Studia dosyć ciężkie i pochłaniają Cię doszczętnie, po studiach podobnie ale nieźle da się na tym zarobić.I co najważniejsze nie pracuje się fizycznie.Jedyny warunek, a właściwie warunki to ścisły umysł, bardzo dobra znajomość matematyki + angielskiego i bardzo dużo determinacji i samozaparcia.Lecz tego nie można się od tak nauczyć.Trzeba tego chcieć.Trzeba chcieć siedzieć przed kompem nocami i pisać programy i pisać i spać na klawiaturze.W przenośni oczywiście.Inaczej nie da się, dla popisania się "jestem programistą" bo taki programista to najwyżej może wykładać w podstawówce na lekcjach, jak napisać kalkulator w Pascalu.

absolwent07 

Wysłany: 2008-04-28, 12:52   

Gratuluję Shy. Twój przykład pokazuje, że można mieć ciekawą i dobrze płatną pracę bez konieczności wyjazdu z kraju. :padam:

Tynka88 

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-04-28, 13:45   

Ja nie poszlam na studia a mam prace :p wystarczy poszukac ;) i cierpliwie czekac :)
to takze nie jest praca wymagajaca wysilku fizycznego :) jestem specjalistą od spraw handlowych i marketingowych :D

tommy1984 

Wysłany: 2008-04-28, 17:00   

Gdyby ktoś z was był zainteresowany to chciałem przedstawić wam oferte pracy za pośrednictwem internetu.Nie potrzeba żadnych przedpłat,zaliczek, zadatków ani rat gotówkowych, płatnych z góry.Zapewnione pełne przeszkolenie on-line! Wszystkiego, czego potrzebujecie to komputer z Internetem i dostęp do sieci e-mail oraz chęć dokonania zmiany!

kontakt:c1m@tlen.pl

Shy 

Wysłany: 2008-04-28, 18:57   

absolwent07 napisał/a:
Gratuluję Shy. Twój przykład pokazuje, że można mieć ciekawą i dobrze płatną pracę bez konieczności wyjazdu z kraju. :padam:

Bardzo dziękuję.W ramach pracy w Polsce wyjeżdżam również za granice na różne sympozja i prace, ponieważ firma jest wielka.Przyznam, że już się zaaklimatyzowałem w USA.Pod względem życiowym lepiej czuje się w Polsce, natomiast pod względem pracy preferuje USA.W dodatku na sympozjum można dużo rzeczy się dowiedzieć ;) .

absolwent07 

Wysłany: 2008-05-06, 13:17   

pozazdrościć. wiadomo,że nie każdy może mieć taką pracę jak ty Shy, ale nieźłą pracę w Polsce można obecnie znaleźć. :hyhy:

Staszek M  

Wysłany: 2008-05-08, 13:19   

Zgadzxa się absolwent07, pracę w Polsce można obecnie znaleźć.

przemek_ex  

Wysłany: 2008-05-08, 13:56   

pewnie że można, ale czy tak łatwo to się nie zgodzę...owszem jeśli ktoś ma wykształcenie techniczne, teraz potrzeba takich pracowników

Odpowiedz do tematu