Ja pracuje w Anglii nie dlatego, ze w polsce nie ma pracy <bo jest> tylko dlatego ze pojechalam sobie na wakacje sie zabawic i zostalo mi sie... tutaj jedynym plusem jest to dla mnie ze latwiej mi pogodzic studia i prace.... chociaz moja mama ciagle mi truje ze oplaci mi studia mieszkanie i takie tam <w Polsce> to ja wole skorzystac z tego ze moge sie troche usamodzielnic... A o prace nie trudno ja sie tutaj nauczylam ze trzeba wiedziec co sie chce konkretnie robic, byc zawsze usmiechnietym i pewnym siebie a pracy jest wszedzie pelno i zawsze sie znajdzie cos odpowiedniego...
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Też tak sądze, że praca w Polsce jest a wyjażdzać z kraju nie chcę bo człowiek jest przyzwyczajony do życia, zwyczajów, języka, jedzenia itp dlatego planuje zostać chyba że życie pokaże coś innego.
Ja znalazłem bardzo dobrze płatną pracę po studiach.Studia dosyć ciężkie i pochłaniają Cię doszczętnie, po studiach podobnie ale nieźle da się na tym zarobić.I co najważniejsze nie pracuje się fizycznie.Jedyny warunek, a właściwie warunki to ścisły umysł, bardzo dobra znajomość matematyki + angielskiego i bardzo dużo determinacji i samozaparcia.Lecz tego nie można się od tak nauczyć.Trzeba tego chcieć.Trzeba chcieć siedzieć przed kompem nocami i pisać programy i pisać i spać na klawiaturze.W przenośni oczywiście.Inaczej nie da się, dla popisania się "jestem programistą" bo taki programista to najwyżej może wykładać w podstawówce na lekcjach, jak napisać kalkulator w Pascalu.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewnościAlbert Einstein
Ja nie poszlam na studia a mam prace :p wystarczy poszukac i cierpliwie czekac
to takze nie jest praca wymagajaca wysilku fizycznego jestem specjalistą od spraw handlowych i marketingowych
Gdyby ktoś z was był zainteresowany to chciałem przedstawić wam oferte pracy za pośrednictwem internetu.Nie potrzeba żadnych przedpłat,zaliczek, zadatków ani rat gotówkowych, płatnych z góry.Zapewnione pełne przeszkolenie on-line! Wszystkiego, czego potrzebujecie to komputer z Internetem i dostęp do sieci e-mail oraz chęć dokonania zmiany!
Gratuluję Shy. Twój przykład pokazuje, że można mieć ciekawą i dobrze płatną pracę bez konieczności wyjazdu z kraju.
Bardzo dziękuję.W ramach pracy w Polsce wyjeżdżam również za granice na różne sympozja i prace, ponieważ firma jest wielka.Przyznam, że już się zaaklimatyzowałem w USA.Pod względem życiowym lepiej czuje się w Polsce, natomiast pod względem pracy preferuje USA.W dodatku na sympozjum można dużo rzeczy się dowiedzieć .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum