Zapoznajcie się z treścią, przemyślcie sprawę – i dołączajcie do nas Jeśli nie wierzycie, że to działa, to znajdźcie słaby punkt w tym programie Wszelkie uwagi, pytania, wnioski – chętnie odpowiem – piszcie multil@wp.pl
Warto poświecić parę chwil na zapoznanie się z systemem. Wiem że to dość obszerny tekst – ale powtarzam – warto !!!!
Ilość zarobionych pieniążków ogranicza tylko poświęcony systemowi czas i zdolność organizacji swoich działań. SZCZERZE POLECAM !!!
Czy system piramidowy nie jest w Polsce nielegalny i ścigany prawem?
Cały system polega na tym, aby kupić formularz (czyli już na samym starcie wyłożyć kasę) i później wpisywać się na ostatnim miejscu na liście. Teoretycznie nasze nazwisko, czy tam nr konta powinien się z biegiem czasu przesuwać w górę.
Co jednak, gdy będę nieuczciwy i założę sobie cztery nr kont bankowych i taką listę wyślę? Ja niby powinienem zyskać, ale ktoś straci, mimo, iż powinien zyskać.
multil. Widzę, że jesteś człowiekiem, który dał się złapać i nabrać. Szukaj debili gdzie indziej.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Oki - wykażcie mnie głupiemu - co się nie trzyma kupy w tej " piramidzie".
tam nie ma czegoś takiego jak konto bankowe nawet, nie ma jak kogokolwiek oszwabić.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-15, 18:33
Skąd się wezmą pieniądze, które niby zarobię?
Czy jest jakieś inne źródło niż tylko pieniądze wydane przez kogoś na te raporty? Jeżeli tak to je nazwij.
A wyjaśnij mi z jakiego powodu miałoby być inne źródło ?
Nikt nie ukrywa o co tu chodzi - zaprzeczysz może, że jest tak, że jak przystąpisz do systemu - to tylko od Twojej inicjatywy - od tego ile osób zachęcisz - zależy ile zarobisz?
Nikt nie wmawia, że pieniądze same się pojawią - trzeba się narobić by dotrzeć do ludzi. Każdy kto przystąpi do systemu ma sznsę działać i zarabiać - ile zależy od niego.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-17, 00:51
W takim razie to jest piramida finansowa, która wykorzystuje jakąś lukę w prawie i tylko dlatego jest legalna.
System nie wytwarza żadnej wartości ponad tę kasę, więc po prostu większość ludzi w tym systemie musi być na minusie.
Piszesz że jest cała rzesza milionerów w tej piramidce.
Bilans zysków i strat w tym systemie musi się równać 0, więc ilu stratnych frajerów przypada na jednego milionera?
Wysłany: 2006-09-24, 17:59 łatwa kaska z internetu...
Natrafiłem niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum