ALO WSZYSTKIM! MACIE JAKIEŚ PLANY NA WAKACJE ODNOŚNIE PRACY? WKOŃCU COŚ TRZEBA ZNALEŹĆ- JAKIEŚ ZAJĘCIE NA WAKACJE BO PRZECIEŻ GRZECHEM JEST NIC NIE ROBIĆ I NARZEKAĆ ŻE SIE KASY NIE MA...JAKIE MACIE SPOSOBY NA DOSTANIE PRACY NA WAKACJE???...
Na dostanie pracy na wakacje wlasnymi silami to juz troszke za pozno ale jak ktos ma troche znajomosci to i praca sie znajdzie
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Wszystko zalezy od wieku i w sumie od plci tez. Jak masz kolo 17lat i wiecej i jestes dziewczyna to najlatwiej Ci bedzie na promocjach w hipermarketach itp. Jak jestes chlopakiem ale musisz byc pelnoletni to na promocjach cyfry+ itp. Ew. praktycznie bez ograniczen wiekowych roznoszenie ulotek. Chyba tyle z takich typowych, albo sie u kogos najac jako pomocnik.
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
wróciłem z "łowów"...niestety nic nie ma w mojej miejscowości dla studentów:/ Trzeba jechać do miasta obok coś poszukać...dobre i 600 zł,tylko żeby coś było!!!
Jezeli poszukujecie pracy dobrze platnej za granica. okolo 60 euro na dzien za 6 godzin pracy...Sprawdzone przeze mnie to zapraszam,bo moge zalatwic. tylko ze to jest praca tylko dla dziewczyn i nie tylko sezonowa....
Reprezentuję firmę Alpharec. Chciałabym przedstawić Wam ofertę
dotyczącą pracy tymczasowej w Lubinie. Praca będzie polegać na
wykonywaniu prostych czynności pomocniczych w szwalni związanych z:
czyszczeniem i wykańczaniem odzieży, obcinaniem nici lub odrywaniem
etykietek,prasowaniem odzieży. Praca jest dwuzmianowa i odbywa się w godzinach: 6.00-14.00
lub 14.00-22.00.Wynagrodzenie za jedną godzinę pracy wynosi: 5,35 PLN
brutto, czyli netto: 4.49 dla osób uczących się i 3.85 dla pozostałych.
Jeżeli jesteście zainteresowany ofertą skontaktujcie się z nami na numer telefonu: 0717947800 lub adres email:
wroclaw@alpharec.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum