Wysłany: 2008-01-03, 19:10
Polecający: sama je odnalazłam :D
to zalezy jak w szkole bylo jakie ocenki, ja juz mam ostatnia wywiadowke w swoim zyciu na szczescie ale nigdy zle nie bylo chociaz nie bylam nigdy najlepsza
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
Wysłany: 2008-01-03, 22:49
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Wiecie, ze niemiecki wywiadowki sa inne? Nauczyciele nie maja prawa powiedziec imienia / whatever dziecka, ktore cos przeskrobalo... za to chwalic mozna ;p
Przewaznie sie boje, bo boidupa jestem ogolnie jestem grzeczny, ale po prostu sie boje ;p no i przewaznie bywa ok
Ostatnio ojciec mnie wrobil, ze w przyszlym roku jest wycieczka klasowa.. i ze on bedzie opiekunem nie, prosze, nie ;d
Zobaczymy jak to będzie, bo starych czasów już nie pamietam a nowe wywiadówki ale z drugiej strony dopiero przede mną. Ale już się głupio czuje jak pani w przedszkolu narzeka na mojego synusia.
Ja nigdy nie mialam problemow w szkole, wiec wywiadowek sie nie balam, ostatniej moze troszeczke za frekfencje, ale bylo ok. Zreszta jestem swiadoma konsekwencji mojego postepowania i rodzice doskonale o tym wiedza, mama powiedziala mi kiedys "uczysz sie dla siebie, nie dla mnie" i to jest swieta racja.
_________________ nie musze byc ladna, madra i sympatyczna, nic nie musze!
Wysłany: 2008-01-25, 17:33
Polecający: wujek Google
Po wywiadówce jest kazanie Potem jestem offline przez jakieś trzy weekendy (nie mylić z tygodniami). Potem jest dobrze. Jakoś w gimnazjum przestałam sie stresować wywiadówkami...
_________________ Żyj tak , żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem.
a u mnie jest gorzej... nie jestem dobra uczennica... a jestem w 1 gim. i na półrocze mialam same 2 i kilka 3 na połrocze... dostalam gdurbo ponad 200 pasków na tylek... goły... wszystkimi dyscyplinami... kablem, paskiem, smycza, trzcinka itp, potem stalam gdzies 3-4 godziny w kacie z rekami w górze i trzmalam wielka ciezka doniczke.... mozna powiedziec ze dostaje mocno.. i za wszystko... nie wolno mi pyskowac, na wszystko sie musze zgodzic inaczej dostane... nie mam takiej wolnosci... nawet fona nie mam... u mnie w pokoju wisza wszystkie dyscypliny i obok cenniczek... co za co... ale i tak dostaje tyle ile ojceiec sobie zyczy...
Ja już sporo czasu temu skończyłem liceum. Oceny miałem z reguły niezłe, ale rodzicom ciągle było mało.
Z perspektywy studenta wywiadówki, stres z nimi związany zdają się być całkiem zabawne. Że też się martwiło o takie błahostki. Dlatego radzę się wyluzować uczniom. Za parę lat będziecie to całkiem miło wspominać. Przynajmniej ci, którzy choć trochę się starali w szkole.
Wysłany: 2008-01-26, 11:19
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
Z perspektywy studenta wywiadówki, stres z nimi związany zdają się być całkiem zabawne. Że też się martwiło o takie błahostki. Dlatego radzę się wyluzować uczniom. Za parę lat będziecie to całkiem miło wspominać. Przynajmniej ci, którzy choć trochę się starali w szkole.
Czy ja wiem? Na polrocze mialem na polskie 5.1, jezeli na koniec roku nie bede miec 5.0, to rodzice byc moze nie pozwola mojej dziewczynie z Polski przyjechac do mnie na wakacje. I jak tu sie nie stresowac?
ja sie tam wywiadówek nie boję, nawet jeśli oceny są złe to mama trochę pomarudzi a potem i tak powie, że to moje życie, to ja maturę będę zdawać... no i w sumie nic strasznego sie nie dzieje... wyrozumiałych rodziców mam
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Czepiać się czepiaja, wiadomo troszcza sie o nas i o naszą przyszłość. Tylko, że to od nas zależy zaangażowanie:) Oj nie raz bywało ostro po wywiadówce, a nie raz spokojnie hehe to zależało czy się chciało czy się nie chciało uczyć:) Ale ogólnie to w porządku
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum