• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

jedenastolatka 

Wysłany: 2008-01-01, 12:39   Wywiadówka

Jak to u was jest z wywiadówką u mnie po wywiadówce nie jet zbyt dobrze a u was wypowiadajcie się na ten temat :)

pooziomka  

Wysłany: 2008-01-03, 19:10   
   Polecający: sama je odnalazłam :D

to zalezy jak w szkole bylo :P jakie ocenki, ja juz mam ostatnia wywiadowke w swoim zyciu na szczescie ;) ale nigdy zle nie bylo chociaz nie bylam nigdy najlepsza

"Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie."

Katharsis  

Wysłany: 2008-01-03, 22:49   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Wiecie, ze niemiecki wywiadowki sa inne? Nauczyciele nie maja prawa powiedziec imienia / whatever dziecka, ktore cos przeskrobalo... za to chwalic mozna ;p

Przewaznie sie boje, bo boidupa jestem ;) ogolnie jestem grzeczny, ale po prostu sie boje ;p no i przewaznie bywa ok :)

Ostatnio ojciec mnie wrobil, ze w przyszlym roku jest wycieczka klasowa.. i ze on bedzie opiekunem :| nie, prosze, nie ;d

Mamasita  

Wysłany: 2008-01-03, 22:53   

Zobaczymy jak to będzie, bo starych czasów już nie pamietam a nowe wywiadówki ale z drugiej strony dopiero przede mną. Ale już się głupio czuje jak pani w przedszkolu narzeka na mojego synusia.

fikimiki  

Wysłany: 2008-01-04, 18:18   

Ja nigdy nie mialam problemow w szkole, wiec wywiadowek sie nie balam, ostatniej moze troszeczke za frekfencje, ale bylo ok. Zreszta jestem swiadoma konsekwencji mojego postepowania i rodzice doskonale o tym wiedza, mama powiedziala mi kiedys "uczysz sie dla siebie, nie dla mnie" i to jest swieta racja.

Szlachcianka  

Wysłany: 2008-01-04, 18:26   
   Polecający: Google

U mnie jest zawsze ok, jak mam gorsze oceny to umawiam sie z mamą że kartek z ocenami nie było ;) Tylko kilka razy bałam się wywiadówki. :)
_______

<33

asia29 

Wysłany: 2008-01-06, 22:45   

u mnie po wywiadówce jest dobrze :)

Ashlee15 

Wysłany: 2008-01-25, 14:16   

Heh...Moja mama nie chdozi na wywiadówki,bo sporo pracuje.Całe szczęście,że nie chodzi... :)

auris1948  

Wysłany: 2008-01-25, 17:33   
   Polecający: wujek Google

Po wywiadówce jest kazanie :dobani: Potem jestem offline przez jakieś trzy weekendy (nie mylić z tygodniami). Potem jest dobrze. Jakoś w gimnazjum przestałam sie stresować wywiadówkami...

juleks94 

Wysłany: 2008-01-25, 22:13   

a u mnie jest gorzej... nie jestem dobra uczennica... a jestem w 1 gim. i na półrocze mialam same 2 i kilka 3 na połrocze... dostalam gdurbo ponad 200 pasków na tylek... goły... wszystkimi dyscyplinami... kablem, paskiem, smycza, trzcinka itp, potem stalam gdzies 3-4 godziny w kacie z rekami w górze i trzmalam wielka ciezka doniczke.... mozna powiedziec ze dostaje mocno.. i za wszystko... nie wolno mi pyskowac, na wszystko sie musze zgodzic inaczej dostane... nie mam takiej wolnosci... nawet fona nie mam... u mnie w pokoju wisza wszystkie dyscypliny i obok cenniczek... co za co... ale i tak dostaje tyle ile ojceiec sobie zyczy...

charon  

Wysłany: 2008-01-25, 23:46   
   Polecający: Colorblind

Ja już sporo czasu temu skończyłem liceum. Oceny miałem z reguły niezłe, ale rodzicom ciągle było mało.

Z perspektywy studenta wywiadówki, stres z nimi związany zdają się być całkiem zabawne. Że też się martwiło o takie błahostki. Dlatego radzę się wyluzować uczniom. Za parę lat będziecie to całkiem miło wspominać. Przynajmniej ci, którzy choć trochę się starali w szkole.

Katharsis  

Wysłany: 2008-01-26, 11:19   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Cytat:
Z perspektywy studenta wywiadówki, stres z nimi związany zdają się być całkiem zabawne. Że też się martwiło o takie błahostki. Dlatego radzę się wyluzować uczniom. Za parę lat będziecie to całkiem miło wspominać. Przynajmniej ci, którzy choć trochę się starali w szkole.

Czy ja wiem? Na polrocze mialem na polskie 5.1, jezeli na koniec roku nie bede miec 5.0, to rodzice byc moze nie pozwola mojej dziewczynie z Polski przyjechac do mnie na wakacje. I jak tu sie nie stresowac?

mmmasha  

Wysłany: 2008-02-02, 22:04   
   Polecający: olenkaa1690

ja sie tam wywiadówek nie boję, nawet jeśli oceny są złe to mama trochę pomarudzi a potem i tak powie, że to moje życie, to ja maturę będę zdawać... no i w sumie nic strasznego sie nie dzieje... wyrozumiałych rodziców mam :D

Glory, glory... Manchester United

MadeInPoland  

Wysłany: 2008-02-02, 22:18   
   Polecający: www.google.pl

jak mlodszy bylem to zawsze sie czegos czepiali, a teraz to coz pelnoletni jestem i w sumie to jest bardziej moja sprawa niz ich

lilusiaaa  

Wysłany: 2008-02-02, 22:20   

Czepiać się czepiaja, wiadomo troszcza sie o nas i o naszą przyszłość. Tylko, że to od nas zależy zaangażowanie:) Oj nie raz bywało ostro po wywiadówce, a nie raz spokojnie hehe to zależało czy się chciało czy się nie chciało uczyć:) Ale ogólnie to w porządku :)

Odpowiedz do tematu