sheesh... co to miało być?! a ten jej taniec?! masakra... ale chyba każdemy celebrity się zdarza... podobno nawet Beyonce przy pierwszej solowej trasie bywała tak zdenerwowana, że zapominała tekstów własnych kawałków ale bynajmniej wychodziła z tego z klasą o ile pamiętam no ale Simpson się nie popisała, przecież to był tylko mały występ
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie no szokuje mnie to ze ... Oceniacie ją po 1 wystepie ..
my nie oceniamy jej po jednym występie... ok, może ja oceniłam bardziej TEN występ niż ją, bo uważam, że jest lepsza i bardziej godna uwagi niż jej blond siostrzyczka. ale ten popis to naprawdę katastrofa
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
dla mnie ?? to kolejna gwiazdeczka probujaca sie wykreowac lecz nie zawsze uroda idzie w parze z talentem
DNO ale dla nastolatek moze dobre bo nie demoralizuje
Nie no szokuje mnie to ze ... Oceniacie ją po 1 wystepie ..
Nie widziałam "tego" występu i też ją oceniam. Nie znoszę tej dziewoji. Zero talentu, zero urody i z tego co widziałam nie błyszczy inteligencją. ^^
Ma pecha dziewczyna, w niczym nie być dobrym to już szkoda.
_________________ "Mięśnie pod jego skórą zatańczyły Dziewiątą Symfonię, ślepia zapłonęły."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum