Wysłany: 2007-08-02, 10:01 Co sadzicie o muzyce Slipknota??
Napiszcie co sie wam podoba/nie podoba w muzyce Slipknota i w ich stylu bycia.
Kto jest waszym ulubieńcem??
Jaka ich piosenka najbardziej wam sie podoba??
Joey, Root i Corey. A najbardziej podoba mi się Diluted, Eyeless, sic!, Wait & bleed, Duality, Vermilion.
A co się podoba w stylu bycia? Na pewno maski Oryginalny pomysł ^^
Joey jest najlepszy
Wymiatają chłopaki, co tu dużo mówić, są super
Moje ulubione piosenki to: Vermilion, Opium of the people, The heretic anthem, Before I forget i wiele innych
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
SlipknoT jest okej. To co najbardziej mi w nim przeszkadza, to to że większość kinder metali zaczyna od SlIpKoTa i obnosi się z tym, żeby pokazać jaka to jest mhhhoczna i trOo.
Ale muzyka całkiem dobra. Jak jestem maksymalnie wnerwiona i bezradna to włanczam którąś z płyt na fula na słuchawki i nawet pomaga (rozsadza banie nieźle ).
Najbardziej podoba mi się pomysł z maskami, bo może wieje torche kiczem, ale napewno jest niebanalny.
A ulubiona płyta? Trudno powiedzieć, bo płyty sporo różnią się od siebie (za to też plus dla zespołu). Slipkonot, to niezłe napierdalanie; na Volume 3 jest spokojnie i przyjemnie; a IOWA to miłe dla ucha przejście między tymi dwoma płytami z kilkoma hitami.
People = shit, jedyny ich utwor, ktory lubie wiecej - uwielbiam go
Bo to jedyny, który znasz?
Lubie Slipknota. Robią dobrą muzyke, mocną, energetyczną. Zwłaszcza ostatnia płyta mi sie podoba, jest najbardziej urozmaicona. Ulubiony utwór? Chyba "The Bliste Exists".
A najlepszy członek zespołu to oczywiście Joey Jordison- perkusista. Świetny technicznie.
Jeśli chodzi o mnie to moje ulubione kawałki to (sic),Spit it out,Duality,people=shit.
Chris,Clown to moi ulubieńcy ponieważ dzieki nim Slipknot istnieje oni go stworzyli i niezłe przedstawienie robią na koncertach. Lubie jeszcze Jima. Pardzo podoba mi sie jego styl gry na gitarze.
Wysłany: 2007-08-17, 21:15
Polecający: google
Co do muzyki, nie będę krytykować bo słyszałam dość dawno i jakoś nie zapadła mi w pamięć w aktualnej twórczości się nie orientuję. Ale te maski? przesadzili grubo, jak widze takie maski to mi się to kojarzy z bandą małp w cyrku. Conajmniej śmieszne. Gdyby nie ten szczegół (ja lubię na szczegóły zwracać uwagę, jakieś takie zboczenie), może popatrzyłabym na nich bardziej przychylnym wzrokiem.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
a mi się nie nudzi
często ich słucham
wie ktoś może jak to w końcu jest z blackheart...czy to jest ich piosenka czy oni to wykonują tylko czy nie maja z tym nic wspólnego? w każdym bądź razie bardzo mi sie podoba i brzmi to na Slipknota
poza tym szczególnie lubię: Spit it out, wait and bleed, Vermiliony, circle, duality, before I forget, sic,
pozdro dla wszystkich fanów!
_________________ 'Znam matematykę wystarczająco dobrze, by wiedzieć o niebezpieczeństwach naszego kolejnego odgadywania Skazanego na rozpad, póki nie dorośniemy i umocnimy naszej komunikacji'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum