Czyli jak Masta Ace nie szczeka, nie miauczy ani nie beka to nie ma flow?
Flow to sposób rapowania. Szybkość, barwa, siła głosu. Ogólnie to jak raper płynie ze swoimi słowami po bicie. I tyle.
Jak ktoś Cie wprowadził w błąd, że DMX ma flow bo szczeka, Jadakiss ma flow bo robi swoja aaaahaa itd to go teraz opieprz.
Bez komentarza... Ty masz swoje zdanie... ja mam swoje i go nie zmienię na pewno bo wiem o czym mówię....
No Matheo dobry jest. Manewrami mocno przywalił polskiej scenie. Ale czekam na jakiś konkret. Niech wyprodukuje komuś album, albo zrobi swój producencki. Na razie na tronie siedzą chłopaki z White House i dla mnie są numero uno w Polsce.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2008-06-24, 17:16
Rap... Jedna z wielu rodzajów muzyki, której słucham... Choć w Polsce nie ma wielu (według mnie) wartych zainteresowania raperów, to nie mam na co narzekać jeśli chodzi o cały świat. (IMO, warci uwagi w Polsce są np: Łona, O.S.T.R, jeśli ktoś przepada to można posłuchać Paktofoniki)
Rap/ hip- hop to specyficzny rodzaj muzyki. Wiele osób nie lubi wsłuchiwać się w tekst (a o to przecież w rapie chodzi) i dlatego odkłada w kąt czasem naprawdę niezłe kawałki i płyty nie wracając już do nich nigdy więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum