Starsze piosenki Lady Pank-owszem.Za to to co teraz ten zespol prezentuje. . .Powiem tylko ze ta ich zalosna piosenka 'Strach sie bac' strasznie dziala mi na nerwy K.
_________________ Take a look at your life,
you kneel before your heroes
Nieee, zdecydowanie nie podoba mi się ich sposób grania i teksty - ale szanuje ich wkład w polskiego rocka, wiem że niegdyś byli wyrazem buntu i znakiem polskiej sceny rockowej, ale z tamtych czasów o wiele bardziej lubię np Republikę.
ile ten zespół już śpiewa? stary jest jak tu lubić?
to ze stare nie znaczy ze nie fajne. to wlasnie stare kapele wniosly do muzyki najwiecej bo w porownaniu z nowymi ktore dopeiro co powstaly to lady pank klasyka : ]
'zostawcie tytanica' moj ukubiony kawalek
Wysłany: 2007-08-17, 13:55
Polecający: Świt nad Bugiem
Bardzo lubię Lady Pank, zwłaszcza piosenki: Zostawcie Titanica, Mniej niż zero, tańcz głupia tańcz
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Bardzo ich lubię. Są fajni i mają bardzo dobre piosenki. Nic nie mam do tego zespołu czasem lubię ich sobie posłuchać ogólnie bardzo lubię stare polskie piosenki... ktoś tak jak ja je lubi..tylko nie pamiętam kto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum